GTX 750 Ti Anti-Aliasign ses sorunu

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 690
B

Bir Deliden Fazlası

Ziyaretçi
Asus Strix GTX 750 Ti modelli ürünü kullanmaktayım ve yakın zamanda servise gönderdim ses problemi yüzünden. Servise gönderince iadesini istemiştim fakat bir takım testler yapmışlar ve problem olmadığını söyleyip geri göndermişler. Ben ise ekran kartını alıp eve geldiğimde FurMark ile normal test yapınca bir şey yok ama anti-aliasign ayarını açınca aşırı derecede insanı rahatsız eden bir ses çıkıyor.

Sorun belki başka bir şeydendir diye Asus GT630 ekran kartı ilede denedim bu kartta bir problem yok. Ürünü dün tekrar gönderdim, servis notuna anti-aliasign ayarını açınca bu sesin çıktığını söyledim. Sizce neden bu sorunla karşılaşıyorum ve Vatan Bilgisayar'dan aldığım her ürün problemli çıkıyor?

Coil whine problemi onu coil whine problemi ile gönderseydiniz alabilirlerdi ama onun herhangi bir zararı yoktur sadece ses sıkıntısı vardır.

Coil whine problemi ile gönderdim zaten. 3 adet yazılım ile test yapmışlar ama bir sorun görememişler, bu yüzden geri göndermişler. Ekstra olarak mesaj attım bakalım ne cevap gelecek.
Eski attığım mesaja Asus desteğinden "Değişim için gerekli şartları taşımamaktadır, sorun devam ediyorsa tekrar servisimize gönderin." şeklinde yazı geldi. Yeni gönderdiğim mesaja daha yanıt gelmedi.

Bir Deliden Fazlası, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…