Efe Özbey Femtopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Merhaba, Ubisoft indirimlerinde Assassin's Creed Valhalla almayı düşünüyorum. GTX 750 Ti 4 GB ekran kartım var, işlemcim i5 3470 ve 16 GB RAM va.r çalıştırır mı ?çalıştırırsa kaç FPS verir? 30 üstü versin yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Merhaba, Ubisoft indirimlerinde Assassin's Creed Valhalla almayı düşünüyorum. GTX 750 Ti 4 GB ekran kartım var, işlemcim i5 3470 ve 16 GB RAM va.r çalıştırır mı ?çalıştırırsa kaç FPS verir? 30 üstü versin yeter.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 29 Mart 2021 #2 Akıcı oynayamazsın ,optimizasyonu sıkıntılı bir oyun.15-20 FPS. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Akıcı oynayamazsın ,optimizasyonu sıkıntılı bir oyun.15-20 FPS. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 29 Mart 2021 #3 Ben 1650 ile oynamamaya karar verdim çok takılıyor ve iyi gözükmüyor. Artı 0 Eksi
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 29 Mart 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun açılmıyor bile. Ki açsa bile akıcı olmaz gibi. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun açılmıyor bile. Ki açsa bile akıcı olmaz gibi.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 En düşük ayarlarda düşük FPS ile zar zor oynarsınız büyük ihtimalle. Yüksek ekran kartlarını bile zorlayan bir oyun. Artı 0 Eksi
En düşük ayarlarda düşük FPS ile zar zor oynarsınız büyük ihtimalle. Yüksek ekran kartlarını bile zorlayan bir oyun.
X xfury Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 Bunu bir dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bunu bir dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et