ismailzorlu79
Hectopat
Sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Bundan yaklaşık 1 sene önce aşağıda yazan özelliklere sahip bir bilgisayar satın aldım. Birçok oyunu iyi bir şekilde oynayabiliyorum, bundan yedi ay önce CS:GO' da neredeyse tüm haritalarda en kötü 100 FPS alıyordum ve oyunun özellikleri en yüksekteydi, hiçbir kısma yada özel bir ayar yoktu. Takılma gibi bir şey söz konusu değildi. Ortalama örneğin "Mirage" haritasında en az 150 FPS alıyordum. Şu an ise düşük.
Sistem özellikleri;
Yeni kurdum işletim sistemini dün akşam yani format attım, sorun eksik sürücüler olabilir mi? ne yapmam gerek?
Ekleme: BIOS güncelledim, Temiz kurulum yaptım ve güncelleştirmeleri yükledim. Driver filan kurmadım ne kurmam lazım bilgim yok, daha önceden de kurmazdım.
Sistem özellikleri;
- GTX 750 Tİ O.C. 2GB
- Pentium G4400
- GSKILL 8GB DDR4 2133MHZ RAM
- TRANSCEND 240GB SSD
- 1366X768 tam ekran, grafik ayarları yüksek, 8XMSAA, 16XAF, hareket bulanıklığı
Yeni kurdum işletim sistemini dün akşam yani format attım, sorun eksik sürücüler olabilir mi? ne yapmam gerek?
Ekleme: BIOS güncelledim, Temiz kurulum yaptım ve güncelleştirmeleri yükledim. Driver filan kurmadım ne kurmam lazım bilgim yok, daha önceden de kurmazdım.
Son düzenleyen: Moderatör: