gfnf Decapat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 460 Dual White 2gb Asus prime A320m k 8 GB 2333mhz ram 450w power Cinsiyet Erkek Meslek Boşluk 16 Aralık 2020 #11 Darboğaz olabilir diyicem yanlış bilgi olur ama fikrim yok hiç malesef
Gorkemtke Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 canpikachu dedi: Bir tek Pubg Mobilde mi böyle yoksa diğer oyunlarda aynı mı? Genişletmek için tıkla... pointblank 'da felan da denedim onda da yine %7 - %10 civarlarında seyretti Gorkemtke dedi: pointblank 'da felan da denedim onda da yine %7 - %10 civarlarında seyretti Genişletmek için tıkla... kartın son sürümleri kurulu ve pcde ssd mevcut Son düzenleme: 16 Aralık 2020
canpikachu dedi: Bir tek Pubg Mobilde mi böyle yoksa diğer oyunlarda aynı mı? Genişletmek için tıkla... pointblank 'da felan da denedim onda da yine %7 - %10 civarlarında seyretti Gorkemtke dedi: pointblank 'da felan da denedim onda da yine %7 - %10 civarlarında seyretti Genişletmek için tıkla... kartın son sürümleri kurulu ve pcde ssd mevcut
canpikachu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 322 Çözümler 4 17 Aralık 2020 #13 Point Blankde kasma yaşadınız mı? Kaç FPS alıyordunuz yani? Akıcı oynayabiliryorsanız dert etmeyin. Yüksek grafikli bir oyunla deneyin hala düşük olursa o zaman sıkıntı var demektir. Söylediğiniz oyunların pek bir grafik kart ihtiyacı yok.
Point Blankde kasma yaşadınız mı? Kaç FPS alıyordunuz yani? Akıcı oynayabiliryorsanız dert etmeyin. Yüksek grafikli bir oyunla deneyin hala düşük olursa o zaman sıkıntı var demektir. Söylediğiniz oyunların pek bir grafik kart ihtiyacı yok.