GTX 750 Ti düşük performans sorunu

• Konuyu başlatan unut
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 754
Makaleler
7
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar, ASUS Dual GTX 750 Ti OC 2 GB bir karta sahip oldum ve işlemci mi yetersiz yoksa PCI-e 1X'de mi çalışıyor diye bilmiyorum, Forza 4 gibi oyunlarda medium grafiklerde 20-16FPS civarlarına düşüyorum. PSU da yetersiz olabilir, 350W dandik bir Power kullanıyorum. Ekran kartı, 60W TDP belirtilmişken benim kartım en yükte bile 40W'ı geçmiyor. İşlemcim i7-2600K, 8 GB RAM, 1 HDD ve 1 SSD'ye sahibim. Dün VIDEO_TDR_FAILURE adında bir mavi ekran yemiştim. OC'den olabilir diye düşünüyorum ama ekran kartında OC'yi fullediğim halde 40 derecenin üzerine de çıkamıyorum. Tüm FurMark ve GPU-Z testlerini paylaşacağım, sizce normal mi?
FurMark test sonuçları:

GPU-Z görüntüsü, ve bahsettiğim PCI-e 2.0 1X veri yolunda çalışma sorunu, veya normali öyle mi bilemiyorum. İşlemcim PCI-e 2.0 üstünü desteklemiyor ancak X16'da kullanabilmemin bir yolu yok mu?

Meraklısı için CPU-Z ve anakart PCI değerleri.

Her şey normal mi? GTX 750 Ti testinde adam, Forza 4'te 30-40FPS görürken medium grafiklerde ben 40FPS görmek için Very Low'a çekmem gerekiyor.
Sorun mu var? Yoksa ben mi çok sebep üretiyorum? Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu sonuçlar ekran kartına +200 Boost clock, ve +200 Memory clock OC uygulanılarak atıldı.

Meraklısı için dün yediğim mavi ekran minidump dosyası, analiz etmeye uğraşmadım.

OC yapma kanki. Onun yerine işlemciye yük bindiren arka plan programları kapatmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…