Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #11 imnotagamer dedi: @Format at knk ısıl işlem görmüşse teknik servis gerektiren işlem olabilir. Linkteki işlemleri deneyin yine de. Bu arada, bu ısıl işlemin ardından kartı ilk kez mi çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kartı soğutmaya bıraktık sonra çalıştırdık. imnotagamer dedi: @Format at knk ısıl işlem görmüşse teknik servis gerektiren işlem olabilir. Linkteki işlemleri deneyin yine de. Bu arada, bu ısıl işlemin ardından kartı ilk kez mi çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İlk DDU ile denedim zaten olmadı sonra çipset değişimne gitti.
imnotagamer dedi: @Format at knk ısıl işlem görmüşse teknik servis gerektiren işlem olabilir. Linkteki işlemleri deneyin yine de. Bu arada, bu ısıl işlemin ardından kartı ilk kez mi çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kartı soğutmaya bıraktık sonra çalıştırdık. imnotagamer dedi: @Format at knk ısıl işlem görmüşse teknik servis gerektiren işlem olabilir. Linkteki işlemleri deneyin yine de. Bu arada, bu ısıl işlemin ardından kartı ilk kez mi çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İlk DDU ile denedim zaten olmadı sonra çipset değişimne gitti.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.236 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 2 Mart 2022 #12 @Format at knk O zaman donanımsal sorun olma ihtimali hayli fazla. Teknik servise götürmeniz gerek.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #13 imnotagamer dedi: @Format at knk o zaman donanımsal sorun olma ihtimali hayli fazla. Teknik servise götürmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Götürdüm bu sefer işlem gördü diye yapmayız diyorlar. Yani anladım kadari ile kart elimde kaldı.
imnotagamer dedi: @Format at knk o zaman donanımsal sorun olma ihtimali hayli fazla. Teknik servise götürmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Götürdüm bu sefer işlem gördü diye yapmayız diyorlar. Yani anladım kadari ile kart elimde kaldı.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.236 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 2 Mart 2022 #14 @Format at knk İstanbul'daysanız Kant Bilgisayar'a götürebilirsiniz.