GTX 750 Ti Ekran Kartı

maffay__musty

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi gtx 750 ti ekran kartı almayı düşünüyorum ama kasa ile uyumsuzluk gösterir mi bilemiyorum acaba vatan bilgisayarın internet sitesinden sipariş versem montaj için yardım ederler mi ? Bu arada kasaya uymazsa eğer ekran kartı değiştirme ya da iade alırlar mı ?

Şu an kullandığın ekran kartının ölçüleri atx kasa ile uyuşuyo demekki senn kasanda atx'miş Yanlız alacağın ekran kartı 8.58 " x 4.527 " x 1.53 " İnç 21.8 x 11.5 x3.9 Santimetre ölçülerinde bu senn kasana uyarmı bilemem ama edindiğim bilgilere göre uyar gibi gözüküo fakat sen yinede araştır doğru olmayabilir pek fazla bilgi bulamadım (unutma doğru olmayabilir araştır...)

galiba doğru değil kardeşim :(

hakkını helal et

Peki ekran kartını vatanın internet sitesinden alsam montaj için ise vatanın şubesine götürsem orada uyum sorunu olursa tekrar kartı iade edebilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı