GTX 750 TI GeForce Experience Açılmıyor

Seems Legit

Megapat
Daha fazla  
Konu yeri yanlış olabilir, kusuruma bakmayın uygun yer bulamadım.

Sorun yeni çıktı. Yaklaşık 4-5 gündür bu hatayı alıyorum. Masaüstünden Experience tıklıyorum yüklenme penceresi geliyor fakat sonra tık yok.

• Simge kısayoluna "-shadowplay" yazmak işe yaramadı.
  • Kaldırıp tekrar yükledim yine aynı.
  • Ekran kartı yeni sürücü çıkartmış onuda manuel güncelledim yine tık yok.
  • İşletim sistemi W8.1.
  • BİOS güncel.
  • Sağ alttaki NVIDIA simgesine sağ tıklayıp açıncada aynı sorun.
Yardımcı olursanız sevinirim. Tüm soruları yanıtlamaya bilgimin yettiği kadar hazırım. Bir şekilde ShadowPlay'i aktif etmem gerek.

2.5.11.45 sürümünden kaynaklı bir sorun. Yakında çözerler. GTX 700 ve GTX 900 serisi ekran kartı kullananların %99'u b sorunu yaşıyor. Eski ekran kartı sürücülerinin içerisinde Experience olması lazım yanlış bilmiyorsam eğer. Onların içerisindekini kurup güncellemeyi kabul etmeden başlatırsanız çözüm olabilir belki. Ben denemedim ama siz bir deneyin.

Bende de aynı sorun vardı geforce 750 ti kullanıyorum ben de. 352.84 sürümünü indirdim sorun çözüldü. Gerçi windows çeşidine göre değişir. Sen sondan bir önceki sürümü indirip dene bir de.

Aynen kardeşim bende yaşıyorum sorunu bugün windows 10 kurdum ekran kartını yükledim daha sonra geforce experience kurdum fakat açılmıyor.
Aşağıda bulunan tıkladığım da geliyor geri gidiyor.
Adsız.png

Bende de var aynı sorun. Ekran kartı sürücüsünü komple silip temiz kurulum yaptım, experience o zaman açıldı. Fakat PC'yi kapatıp açtıktan sonra tekrar girmedi. Düzeltirler umarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı