Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 22 Haziran 2023 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı GTX 750TI Anakart Intel H81 İşlemci i5 4570 Ekran kartım GTX 750 Ti anakartın VGA / HDMI girişine taktığımda görüntü geliyor, ama ekran kartının girişine taktığımda görüntü geliyor. Sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Ekran kartım GTX 750 Ti anakartın VGA / HDMI girişine taktığımda görüntü geliyor, ama ekran kartının girişine taktığımda görüntü geliyor. Sorun ne?
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Jellyel7 dedi: Ekran kartım GTX 750 Ti anakartın VGA / HDMI girişine taktığımda görüntü geliyor, ama ekran kartının girişine taktığımda görüntü geliyor. Sorun ne? Genişletmek için tıkla... Hangi kabloyu kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Ekran kartım GTX 750 Ti anakartın VGA / HDMI girişine taktığımda görüntü geliyor, ama ekran kartının girişine taktığımda görüntü geliyor. Sorun ne? Genişletmek için tıkla... Hangi kabloyu kullanıyorsun?
KS KS Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 22 Haziran 2023 #3 Neshter dedi: Hangi kabloyu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... HDMI ya da VGA ikisiyle de ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: Hangi kabloyu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... HDMI ya da VGA ikisiyle de ekran kartımdan görüntü alamıyorum.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Jellyel7 dedi: HDMI ya da VGA ikisiyle de ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının mefta olmuş olma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: HDMI ya da VGA ikisiyle de ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının mefta olmuş olma ihtimali yüksek.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #5 Jellyel7 dedi: HDMI ya da VGA ikisiyle de ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun nasıl oldu bilgisayar açıkken mi oldu yoksa açtığınızda görüntü mü gelmedi? Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: HDMI ya da VGA ikisiyle de ekran kartımdan görüntü alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun nasıl oldu bilgisayar açıkken mi oldu yoksa açtığınızda görüntü mü gelmedi?
KS KS Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 22 Haziran 2023 #6 YilmazGokturk.yz dedi: Hocam sorun nasıl oldu bilgisayar açıkken mi oldu yoksa açtığınızda görüntü mü gelmedi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi. Artı 0 Eksi
YilmazGokturk.yz dedi: Hocam sorun nasıl oldu bilgisayar açıkken mi oldu yoksa açtığınızda görüntü mü gelmedi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 Jellyel7 dedi: Bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam kart eski olduğu için büyük ihtimalle ya VRAM arızası oldu ya da çip te bir sorun oldu. Yani ben böyle düşünüyorum. Eski kartlarda oluyor bu sorun. Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam kart eski olduğu için büyük ihtimalle ya VRAM arızası oldu ya da çip te bir sorun oldu. Yani ben böyle düşünüyorum. Eski kartlarda oluyor bu sorun.