GTX 750 Ti Gta 4 Donma Sorunu

serkan2112

Hectopat
Daha fazla  
BF4, AS4'te ultrada oynatabiliyorum ama GTA4 'de ultrada çok kasıyor.

• Ekran kartı : GTX 750 Ti
  • İşlemci: i5
  • RAM:6 Gb

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. İlk önce çalıştıra gel, cmd yaz, komut istemi çıkacaktır.
  2. Daha sonra gelen ekrana msconfig yaz.
  3. Sistem yapılandırması gelecek ardından hizmetlere gelin.
  4. Ordan aşağıda windows olay günlüğü yazan yeri bul.
  5. Tik işaretini kaldır PC'yi yeniden başlat oyunu aç.

Oyun orijinal mi diye kimse sormamıș. Orijinal değilse tabii kasar. Orijinalse son sürüme güncelle.
Eski sistemimde orjinalde yüklüydü kasıyordu. Korsan da yüklemiştim yine kasıyordu. Yeni sistemimde orjinal alıcam. Vatan PC sözde geçtiğimiz salı günü getiricekti ama hala getiremedi. Son sürüme de güncellerim ama ne kadar değişicek? Yine kasıcak yine kasıcak. Kasıcaktan kastım benim örneğin araba ile bir sokaktan filan dönerken etrafa dikkatlice bakarsan titreme oluyor.

Aynı sorun bende de vardı kardeşim. Senin sorunun tamamen yazılımsal bir sorun. Oyunu farklı kaynaklardan temin et veya ekran kartınla uyumsuzlukta olabilir. Ekran kartını güncelleyebilirsin.

Orijinal al demek istedin herhalde.

Oyun orijinal mi diye kimse sormamıș. Orijinal değilse tabii kasar. Orijinalse son sürüme güncelle.

Yakında zaten orijinal alanlar GFWL'den kurtulacak, korsan oynayanların çilesi bitmez :)

@serkan2112 , oyunu nereden aldın ?

Orijinal al demek istedin herhalde.

Yakında zaten orijinal alanlar GFWL'den kurtulacak, korsan oynayanların çilesi bitmez :)

@serkan2112 , oyunu nereden aldın ?
Hocam ben de biliyorsun orjinal aldım. Ama EFLEC'yi W8.1 desteklemediği için normal GTA IV sipariş ettim hala Vatan PC getirmedi. Oyun gelince yükleyince sorun yaşar mıyım? GWLC nedir?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı