S serkan2112 Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #1 BF4, AS4'te ultrada oynatabiliyorum ama GTA4 'de ultrada çok kasıyor. Ekran kartı : GTX 750 Ti İşlemci: i5 RAM:6 Gb Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2014
BF4, AS4'te ultrada oynatabiliyorum ama GTA4 'de ultrada çok kasıyor. Ekran kartı : GTX 750 Ti İşlemci: i5 RAM:6 Gb
DasFranklin Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 421 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Haziran 2014 #31 Akif dedi: pusat57, şanssızsınız. 7870 ile akıyor. 9500GT ile gölgeleri kapatınca ben de oynayabiliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim alttaki üçününde 100 olarak ayarlanması onu yapınca baya iyi kasıyor. Artı 0 Eksi
Akif dedi: pusat57, şanssızsınız. 7870 ile akıyor. 9500GT ile gölgeleri kapatınca ben de oynayabiliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim alttaki üçününde 100 olarak ayarlanması onu yapınca baya iyi kasıyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Haziran 2014 #32 DasFranklin, yüksek belleğe ihtiyaç var. Artı 0 Eksi
DasFranklin Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 421 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Haziran 2014 #33 Silinen üye dedi: @DasFranklin bence de sorun sizde olabilir. 750Ti bile GTA 4'ü ultrada açıyor. Videoları da var. Genişletmek için tıkla... Watch Dogs, Battlefield4, Max payne3 ' de Ultra ayarlarda çok rahat oynuyorum sorunum bir tek Gta4 ' de. Akif dedi: DasFranklin, yüksek belleğe ihtiyaç var. Genişletmek için tıkla... GTX 760 satıyorum şuan onu sattıktan sonra R9 290 TRİ-X alacam buradan performans testlerini paylaşırım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2014 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @DasFranklin bence de sorun sizde olabilir. 750Ti bile GTA 4'ü ultrada açıyor. Videoları da var. Genişletmek için tıkla... Watch Dogs, Battlefield4, Max payne3 ' de Ultra ayarlarda çok rahat oynuyorum sorunum bir tek Gta4 ' de. Akif dedi: DasFranklin, yüksek belleğe ihtiyaç var. Genişletmek için tıkla... GTX 760 satıyorum şuan onu sattıktan sonra R9 290 TRİ-X alacam buradan performans testlerini paylaşırım.
Imerer Hectopat Katılım 24 Mayıs 2013 Mesajlar 44 23 Haziran 2014 #34 AN-Fibi dedi: Dayz aldım valla onda bile optimizasyon sorunu var bende de aynı ekran kartı var hafif takılmalar oluyor. Genişletmek için tıkla... Alfada ne bekliyorsunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2014 Artı 0 Eksi
AN-Fibi dedi: Dayz aldım valla onda bile optimizasyon sorunu var bende de aynı ekran kartı var hafif takılmalar oluyor. Genişletmek için tıkla... Alfada ne bekliyorsunuz ?