GTX 750 Tİ GTA V FPS Sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B550 GAMING X V2
Ryzen 5 5500
RX6600
3000MHz 16GB Gskill
Meslek
Öğrenci
GTX 750 Tİ
G3240
Hi-Level 6 GB (4+2)
H81-P33
Sandisk SSD 120 GB
Toshiba Harici Disk 1 TB

Yakın Zamanda GTA V aldım ama oyunda droplar meydana geliyor ani FPS düşüşleri vs ve genelde insanların olduğu alanlarda düşüş oluyor. Medium ayarlarda 1080p de oluyor biraz araştırma ile sorunun RAM'de yada işlemcide kaynaklandığını öğrendim. Kulandığım işlemci 2 çekirdekli büyük ihtimal bu yüzden ama bi kaç yerde RAM'den de kaynaklandığı yazdı 6 GB RAM yeteceğini düşünerekten işlemcimi değiştirmeyi düşündüm. Bütçem çok az olduğu için yapabileceklerim sınırlı ilk başta ana kartıma uyun bir 4 çekirdekli işlemciye baktım ve en ucuzu internette 600-700 TL arası benim en fazla verebileceğim 400-500 TL arası o yüzdende anakartımı ve işlemcimi değiştirmeyi düşündüm. İşlemci olarak AMD Athlon X4 840 en uygun fiyatlısıydı anakart olarak da MSI A68HM-E33 V2 A68H düşündüm bu yapmak istediğim hareketin ne kadar doğru olduğuna kendim karar veremedim. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 6100 ve 6098p modelleri bu fiyatlarda. Sinerji, webdenal, teknobiyotik, vatan gibi yerlerden bakabilirsin detaylı.

Ben i3 6100 kullanıyorum zaten en yüksek ayarlarda akıcı şekilde rahat oynuyorum GTA5 oyununu. Daha az önce yeni kalktım başından hatta.

İ3 6100 ve 6098p modelleri bu fiyatlarda. Sinerji, webdenal, teknobiyotik, vatan gibi yerlerden bakabilirsin detaylı.

Ben i3 6100 kullanıyorum zaten en yüksek ayarlarda akıcı şekilde rahat oynuyorum GTA5 oyununu. Daha az önce yeni kalktım başından hatta.
Selamlar kardeşim gtx 750 ti ekran kartı ilemi oynuyorsun gta5i ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı