GTX 750 Ti Gta V Kaldırır mı?

th3game

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar nasıl bir performans alırım?
i3 3220
8 gb ram 1600 mhz
Gtx 750 ti

1920x1080 ayarlarda high oynuyabilir miyim?

@MF bakar mısınız?

Bu arada bilgisayarımın özellikleri bu değil. Kasam hazır geldi biryerden sadece gtx 750 ve ram ekleyeceğim kasa hazır kasa casper nfh tipi girebilirmi gtx 750 ?

Son düzenleme:
GTX 750 küçük bir kart. MSI olan modelini kullanıyorum. Sığar diye düşünüyorum. Oyunu açma konusunda da, Full HD çözünürlükte High oynayabileceğinizi düşünüyorum.

ASUS GTX750-PHOC-2GD5 GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA Ekran Kartı Mesela bu kart. Fazlasıyla küçük. Kasanızın boyunu da ölçebilirsiniz. Bunun yanında GTX 750 Ti alabiliyorsanız alın.

Nasıl yani? 2 tane ekran kartı almamımı öneriyorsunuz? Alacağım ekran kartı Gtx 750 Ti zaten sadece kasama sığarmı diye merak ediyorum

Kasa:

@Recep Baltaş lütfen bakarmısınız

Dosya Ekleri

• gg.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 243
Sığar ve GTA V 1080P çözünürlükte Medium ayarlarda rahatça oynarsınız. 30FPS ve üstü akıcı bir şekilde.

Sığar ve GTA V 1080P çözünürlükte Medium ayarlarda rahatça oynarsınız. 30FPS ve üstü akıcı bir şekilde.
High oynayabilirim bence 1080 çözünürlükte işlemcim de iyi

@th3game Oda olabilir. Sonuçta GTX750Tİ için GTA V incelemesi var bu sosyalde oradan bakıp daha geniş bilgiye sahip olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…