GTX 750 Ti güncelleme sonrası kasıyor

Mr.OnurCan

Hectopat
GTX 750 Ti'a yeni güncelleme gelmiş, güncelledim ama sorunla karşılaştım. Çoğu oyunda biraz oynuyorum, 30 saniye falan sonra donuyor 6-7 saniye öyle kalıyor, düzeliyor, sonra oynuyorum yine öyle oluyor. Eski güncellemede böyle bir sorun yoktu ne donması, teklemiyordu bile. Çözümü nedir?

Death Stranding'i açmıyor du 750 Ti bildiğim kadarı ile düzeltildi mi?
Güncelleme açıklamasında düzeltildi yazıyor
Yeni güncellemenin açıklamasında böyle yazıyor

Death Stranding için Oyun Hazır Bu yeni Game Ready Sürücüsü, Death Stranding için en son performans optimizasyonlarını, profilleri ve hata düzeltmelerini sağlar. Ayrıca, bu sürüm Horizon Zero Dawn: Complete Edition ve F1 2020 için de optimum destek sağlıyor.
Türkçe çevirilmiş hali bu İngilizce ise
Game Ready for Death Stranding
This new Game Ready Driver provides the latest performance optimizations, profiles, and bug fixes for Death Stranding. In addition, this release also provides optimal support for Horizon Zero Dawn: Complete Edition and F1 2020.
Hatta Desteklenen ürünlere gtx 750 ti de eklenmiş :)

Güncelleme açıklamasında düzeltildi yazıyor.
Yeni güncellemenin açıklamasında böyle yazıyor.

Death Stranding için oyun hazır bu yeni Game Ready sürücüsü, Death Stranding için en son performans optimizasyonlarını, profilleri ve hata düzeltmelerini sağlar. Ayrıca, bu sürüm Horizon Zero dawn: Complete Edition ve F1 2020 için de optimum destek sağlıyor.
Türkçe çevirilmiş hali bu İngilizce ise.
Game Ready for Death Stranding
This New Game Ready Driver provides the latest performance optimizations, profiles, and bug fixes for Death Stranding. In addition, this release also provides optimal Support for Horizon Zero dawn: Complete Edition and F1 2020.
Hatta desteklenen ürünlere GTX 750 Ti'de eklenmiş :)

Çalışmıyor 750 Ti ile.

Neden düzeltildi yazmışlarki o zaman?

Ben görmedim öyle bir şey GTX 700 serisi oyunu açmıyor DX 11 olduğu için gerçek DX 12 destekli kart olmak zorunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı