GTX 750 Ti i3 10100F oyun performansı nasıldır?

Peki, bulduğunuz zaman yazarsanız sevinirim aktifim.
İşlemci eski ama iş görür.

Peki, bulduğunuz zaman yazarsanız sevinirim aktifim.
Buldukça eklerim.

İşlemci eski ama iş görür.

Buldukça eklerim.
işlemci oynadığım oyunlar için uygun ve ikisi de zaten güzel ikiliydiler ama ram bana az gibi geldi depolama kapasitesi güzel ve benim için biraz önemli kasanın hava sirkülasyonu nasıl

işlemci oynadığım oyunlar için uygun ve ikisi de zaten güzel ikiliydiler ama ram bana az gibi geldi depolama kapasitesi güzel ve benim için biraz önemli kasanın hava sirkülasyonu nasıl
RAM artırılabilir. Kasa çok iyi değil. Bulduğum eli yüzü düzgün ilk sistem.

RAM artırılabilir. Kasa çok iyi değil. Bulduğum eli yüzü düzgün ilk sistem.

Öncelikle bulduğunuz için teşekkür ederim Sahibinden'de uyguna yok ya da ben bulamıyorum Letgo'nun arayüzü daha iyi oradan bakacağım bulursam sizin önerinizi almak isterim yani alınır mı? Alınmaz mı?

Öncelikle bulduğunuz için teşekkür ederim Sahibinden'de uyguna yok ya da ben bulamıyorum Letgo'nun arayüzü daha iyi oradan bakacağım bulursam sizin önerinizi almak isterim yani alınır mı? Alınmaz mı?
Letgo'ya pek bakmıyorum. Sahibinden daha pratik gibi ve param güvende sistemi var.

Ekran kartı yok, sistem açılmaz. HDD kötü.

Ekran kartını kendim alırım diyordum ama siz öyle diyorsanız güvenirim.

Ekran kartı yok, sistem açılmaz. HDD kötü.

Peki bu sistem nasıldır https://www.letgo.com/tr-tr/i/ekran...r-sistem_92478b0f-8883-4250-b16d-34c561ffc6c8 8 GB RAM yazıyor görselde ama 16 GB RAM var açılmayacağını biliyorum :D eğer alırsam ekran kartı takarım sizce alınır mı? 4500e indiririm alırsam pazarlık kabiliyetim var :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı