qRowLing Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 1.410 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #31 Max Caulfield dedi: Bunun SSD kötü. Hangi ekran kartını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi SSD benim için sıkıntı değil ekran kartı GTX 750 Ti takacağım anca siz bana söyler misiniz sistem iyi mi?
Max Caulfield dedi: Bunun SSD kötü. Hangi ekran kartını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi SSD benim için sıkıntı değil ekran kartı GTX 750 Ti takacağım anca siz bana söyler misiniz sistem iyi mi?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.257 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #32 qRowLing dedi: Dediğim gibi SSD benim için sıkıntı değil ekran kartı GTX 750 Ti takacağım anca siz bana söyler misiniz sistem iyi mi? Genişletmek için tıkla... İyi de siz performans alamazsınız. RX 570'li sistem daha iyi olur.
qRowLing dedi: Dediğim gibi SSD benim için sıkıntı değil ekran kartı GTX 750 Ti takacağım anca siz bana söyler misiniz sistem iyi mi? Genişletmek için tıkla... İyi de siz performans alamazsınız. RX 570'li sistem daha iyi olur.