GTX 750 Ti için 775 pin işlemci önerisi

Westronxxd

Hectopat
GTX 750 Ti için 775 pin işlemci arıyorum arkadaşlar Q6600 kullanıyorum şu an ve işlemci gerektiren oyunlarda gerçekten çöp kalıyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Ya Xeon ya da OC.
Veya yeni bir anakart ve işlemci.
Xeon ile sınırları zorlamış olursunuz. Ama sınırları geçemiyoruz, yani bu anakartın soketine daha büyük işlemci olmuyor.
Anakartınız modlu bios destekliyorsa takılır Xeon sadece. Anakartı yazın.

Yakın zamanda güncel soketli anakarta geçmeni öneririm, bu soket için Xeon kullanabilirsin

Son düzenleme:
ECS G41T-M7 anakartım var.
Anakart değiştirmeyi düşünüyorum ancak 2.el fiyatları o kadar uçuk ki insanın değiştirme hevesi kaçıyor.
DH modlanmış bios:

Call me ismael bios:
Ama işlemciye daha almak var, anakart xeon destekliyor bunu öğrenmiş olduk.
Versiyon 1.0 mı, 1.1 mi?

Dh modlanmış BIOS:

Call me ismael BIOS:
Ama işlemciye daha almak var, anakart Xeon destekliyor bunu öğrenmiş olduk.
Versiyon 1.0 mı, 1.1 mi?

1.0 hocam.

BIOS'u modlamam mı gerekiyor kullanabilmek için hocam bir de beni uzun götürür mü yoksa direk yeni anakart işlemci mi alayım?
Ne oynadığınıza bağlı hocam. GTA V gibi oyunları 750Tİ ile rahat rahat açar, tabi RAM en az 4 GB ise.
Biosu sizin modlamanıza gerek yok hocam, BİOS günceller gibi mevcut BİOS'u bununla değiştiriyoruz.
Hiç bir şey değişmiyor, sadece destek geliyor o işlemcilere de.

Ne oynadığınıza bağlı hocam. GTA V gibi oyunları 750 Ti ile rahat rahat açar, tabii RAM en az 4 GB ise.
BIOS'u sizin modlamanıza gerek yok hocam, BIOS günceller gibi mevcut BIOS'u bununla değiştiriyoruz.
Hiçbir şey değişmiyor, sadece destek geliyor o işlemcilere de.

Hocam Valorant oynuyorum ajan seçim ekranına bile giremiyorum o kadar kötü durumdayım 8 GB RAM SSD her şey var ama işlemci yüzünden hiçbir şey yapamıyorum çok kötü bir durum ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı