GTX 750 Ti için en iyi Minecraft Shader'i

William Crusader

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar Minecraft için Shader'ler var, biliyorsunuz. Fakat hepsi her sistemde çalışmıyor maalesef. Ama tabii ki iyi optimizasyonlu olan da var. Ve bu Shader'ler da "Sildurs" Shaderleri. Verdiğim linkten istediğiniz grafikde ki Shader'i yükleyebilir siniz. Ben Extreme kullanıyorum. Bedwars gibi mini oyunlar oynayacaksanız Extreme öneririm. Fakat Survival falan oynuyorsanız Lite öneririm. Kurmayı bilmiyorsanız sorabilirsiniz, kısaca anlatabilirim. Shader'ler: Sildurs Shaders

Arkadaşlar Minecraft için Shader'ler var, biliyorsunuz. Fakat hepsi her sistemde çalışmıyor maalesef. Ama tabii ki iyi optimizasyonlu olan da var. Ve bu Shader'ler da "Sildurs" Shaderleri. Verdiğim linkten istediğiniz grafikde ki Shader'i yükleyebilir siniz. Ben Extreme kullanıyorum. Bedwars gibi mini oyunlar oynayacaksanız Extreme öneririm. Fakat Survival falan oynuyorsanız Lite öneririm. Kurmayı bilmiyorsanız sorabilirsiniz, kısaca anlatabilirim. Shader'ler: Sildurs Shaders

820M'de kullansam Extreme shader bedwars & skywars için sıkıntı yaratır mı çok ısınma gibi,

PvP için Extreme kullanırsanız hem fps hem aydınlatma yüzünden önünüzü göremezsiniz.
GTX 750 Ti için denedim ve Bedwars & Murder Mystery 60 FPS aldı. Bir tane daha vardı adını unuttum ama sanırım oda Survival Games idi, ondada 60 FPS aldı.
BSL 60 FPS oynarsın diyenler için denendi ve öyle olmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı