GTX 750 Ti için G4560 vs X5450

Dediğimi gibi önce konu açın ki arkadaşın konusu dağılmasın. Ekran kartı 80 - 85 dereceye kadar yük altında seyredebilir bu sizin eliniz için sıcak olabilir tabi. MSI Afterburner ile GPU ( Ekran kartı ) sıcaklığını ölçün.

ASUS GTX 750 Ti ekran kartı için oyunlarda darboğaz olmaması için İntel G4560 mı? İntel X5450 mi?
Ekran kartınız mevcut mu ? Yoksa yeni mi alacaksınız eğer öyleyse GTX1050 veya GTX1050 Ti modellerine bakın.

Dediğimi gibi önce konu açın ki arkadaşın konusu dağılmasın. Ekran kartı 80 - 85 dereceye kadar yük altında seyredebilir bu sizin eliniz için sıcak olabilir tabi. MSI Afterburner ile GPU ( Ekran kartı ) sıcaklığını ölçün.

Ekran kartınız mevcut mu ? Yoksa yeni mi alacaksınız eğer öyleyse GTX1050 veya GTX1050 Ti modellerine bakın.
evet şuan aldım kart var kullanıyorum ama fan sorunu yaşıyorum ve konu açtım bakabilirsiniz teşekkurler (bütçem yoktu ikinci el garantili kart aldım 970 4gb )

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı