GTX 750 Ti için işlemci

Arkadaşlar alınmaz diye bişey yok adamın parası ona yetiyordur. Şu an Low grafik ve 768P gibi bir çözünürlükte oynatıyor her oyunu. 3. Nesil İ5 ve üstü her işlemci alınabilir. FX 6300 yada 8350 öneririm.

Not: Allah rızası için mining RX serisi önermeyin artık yeter.

Anakartınız çok eski bir anakart işlemci soketi ile uyumlu olan bunu buldum;

Kardeşim niye onu alsın ki? Azıcık daha beklesin anakartı satsın 10100F toplasın bari. O işlemciye 900 TL verilmez. Şahsen ben vermem.

Dostum ben de yakın zamanda 750 Ti aldım. Aldığım zamanlarda işlemcim Quad Q9550'ydi ve bu işlemciyle darboğaz yemiştim. Ardından biraz araştırıp i5 3570 aldım. Darboğaz problemleri çözüldü. Performansından da memnunum. Tavsiye ederim bu segmente.

Xeon X3340 ya da X3360 öneririm. O sokete sırf adı i5/i7 diye 900-1000TL verilmez. 1-2 ay bekleyin 10100F toplayın bari eski i5 işlemci 900 TL vermektense daha iyidir.
Adam 400 TL istemiş sırf adı için 400-500 TL fark koyuyor, milleti kandırıyorlar. 900 TL verdikten sonra güncel anakart ve 0 işlemci almak daha mantıklı.

O ekran kartı alınmaz.

Dostum alınmaz yazıp bırakmışsın. O paraya ne alınabilir onu yaz da bilinçlenelim. 750 Ti bugün temizi 500-650 lira civarında bulunabilen bir kart. Her şeye alınmaz deyip geçiyorsunuz o zaman alınacak bir şey yaz da millet faydalansın. Herkesin durumu 3080 falan almaya yetmiyor biraz göz önünde bulundurun bu tip şeyleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı