Asus Prime A320M-KDiğer sistem bileşenlerinizi de belirtir misiniz?
psu nun 12v kanalından ne kadar verdiğini nasıl anlarızAerocool VS serisinin 400W PSU'su yeter de artar.
Unutma kaç W PSU aldığın önemli değil, önemli olan 12v kanalından ne kadar verdiği.
Kaç amper ise (A) 12 ile çarparak.psu nun 12v kanalından ne kadar verdiğini nasıl anlarız
Önerdiğim PSU 334W veriyor RX ekran kartları için bile fazlasıyla yeterli.Kaç amper ise (A) 12 ile çarparak.
bu psu nasıl acaba cift fanlı 750 ti strix icin yeterli midir?Kaç amper ise (A) 12 ile çarparak.
Önerdiğim PSU 334W veriyor RX ekran kartları için bile fazlasıyla yeterli.
Ek ses kartı internet kartı ve lüzumsuz şeyleri kasada bulundurmayıp onboard'dan hallederseniz tam yeterbu psu nasıl acaba cift fanlı 750 ti strix icin yeterli midir?
bu arada sistemi degistirmeye karar verdim
xeon x5460 ve g41 almayı dusunuyorum 4 gb da ddr3 ram olacakEki Görüntüle 434685
Aslında ne kullanacaksanız kaç W PSU'ya ihtiyacınız varsa buradan öğrenebilirsiniz;bu psu nasıl acaba cift fanlı 750 ti strix icin yeterli midir?
bu arada sistemi degistirmeye karar verdim
xeon x5460 ve g41 almayı dusunuyorum 4 gb da ddr3 ram olacakEki Görüntüle 434685
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.