Hocam o siteye bakarsak bende Tropico 6 oynatmaz diyor lakin 60 FPS Üstü alıyorum.Bu sorduğun soru çoğu oyuna göre değişir, benim tavsiyem bu siteye girip sisteminin kaldırıp kaldıramayacağını merak ettiğin oyunlara bakabilirsin. Oyunun ismini yazıyorsun ve can you run it butonuna basıyorsun. Sistemini öğrenmek için küçük boyutlu bir dosya indirecek, virüs değildir yani.
Diğer türlü adam istediği oyunları tek tek para verip indirip deneyecek mi? Kasıyorsa daha bir de iade süreci olur. En mantıklısı sistem önerilerine baksın.Hocam o siteye bakarsak bende Tropico 6 oynatmaz diyor lakin 60 FPS Üstü alıyorum.
Yani o tip sitelere güvenmek hata kendiniz test edip bakacaksınız.
Benim sistemimde GTX 760 ile denk olan R7 265 var lakin ben oyunlara hemen para vermek yerine korsan sürümünü indirip test ediyorum öyle bakıyorum.Diğer türlü adam istediği oyunları tek tek para verip indirip deneyecek mi? Kasıyorsa daha bir de iade süreci olur. En mantıklısı sistem önerilerine baksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.