GTX 750 Ti Intel 5 3470 sistem yükseltme tavsiyesi

Metirizm1903

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem çok az. Şu anki bilgisayarımın sistemi.

Ekran karti = AMD Radeon R7 200 series.
İşlemcim = Intel Pentium g680.
Ekran karti= GTX 750 Ti.
İslemcim= Intel 5 3470.

Bu sistemden bıktım, oyun oynayamiyorum bile (eski oyunlar hariç). Valorant, CS:GO gibi oyunlar bile açmıyor, ben de çok iyi olmasa da bütçem az olduğundan bu sistemi almayı düşünüyorum.

Sizce bunları alsam memnun olur muyum? En az ne kadar PSU watt ister? Yoksa PSU da alabilirim belki.

Arkadaşlar bütçem çok az. Şu anki bilgisayarımın sistemi.

Ekran karti = AMD Radeon R7 200 series.
İşlemcim = Intel Pentium g680.
Ekran karti= GTX 750 Ti.
İslemcim= Intel 5 3470.

Bu sistemden bıktım, oyun oynayamiyorum bile (eski oyunlar hariç). Valorant, CS:GO gibi oyunlar bile açmıyor, ben de çok iyi olmasa da bütçem az olduğundan bu sistemi almayı düşünüyorum.

Sizce bunları alsam memnun olur muyum? En az ne kadar PSU watt ister? Yoksa PSU da alabilirim belki.

Iki tane sistem yazmissiniz basliktakine gore cevap vereyim normalde bu sistemi direkt yenisini toplayin derim ama anakartiniz ivy bridge destekliyor ise Xeon E3 1230 V2 + RX 5600 bir de 550-600W bir PSU ile desteklerseniz Valorant da oynarsiniz CS de oynarsiniz guzel FPS'ler ile.

RX 570, RX 580 ve GTX 1060 3. nesil işlemciler için sınır kart üstü para israfı oluyor. Valorant için 7. nesil üzeri bir sisteme geçmek şart, bu tarz eski işlemciler Valorant ve CS2 de ne yaparsanız yapın işlemci sürekli tam yüke girdiği için darboğaza uğruyor.

RX 570, RX 580 ve GTX 1060 3. nesil işlemciler için sınır kart üstü para israfı oluyor. Valorant için 7. nesil üzeri bir sisteme geçmek şart, bu tarz eski işlemciler Valorant ve CS2 de ne yaparsanız yapın işlemci sürekli tam yüke girdiği için darboğaza uğruyor.

3. nesil i7 veya Xeon islemciler o kadar da zayif kalmiyor aslinda hocam eski ekran kartim HD 6750 idi i5 2400 ile beraber Valorant'ta 150FPS veriyordu i5 2400'un ne kadar gucsuz oldugunu varsayarsak Xeon E3 1240 V2 gibi islemciler rahatlikla 200-250FPS verecektir diye dusunuyorum Hyper-Threading sayesinde.

Iki tane sistem yazmissiniz basliktakine gore cevap vereyim normalde bu sistemi direkt yenisini toplayin derim ama anakartiniz ivy bridge destekliyor ise Xeon E3 1230 V2 + RX 5600 bir de 550-600W bir PSU ile desteklerseniz Valorant da oynarsiniz CS de oynarsiniz guzel FPS'ler ile.
Biraz yanlış yazmışım almayı düşündüğüm sistem: GTX 750 Ti ekran kartı, İ5 3470 İşlemci bütçem yok bunlarida bi tık ucuz buldum eğer önerirseniz alacağım gerçi şu anki bilgisayarımın psuda 350 watt muhtemelen 400-450 watt gerekir diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz pek bir bilgim yok sistemler hakkında

Bütçen ne kadar?
Yani pek belli değil 10bine kadar gidebilirim gibi (bütçem az birazz)

7.nesil bana pahalıya patlarımı ki bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı