150 bin TL'ye Tofaş mı yoksa motor mu?

EfeURHAN

Hectopat
Daha fazla  
150k motor var. O paraya taksitli 250CC Dominar filan veya 125 CC güzel motorlar geliyor. Ehliyet açısından da sıkıntı. Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyor. Denemeye gitmelik kafam çok bunalınca 2 tur atmalık taşıt arıyorum. Ama kararsız kaldım seneye üniversiteye giderken hangi beni zarara uğratmadan kolayca elimden çıkar bu sürede çok zevk verir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Tofaş'in cok daha eglenceli bir alet oldugunu dusunuyorum sahsen ayrica kurcalamayi seviyorsan hem ogrenir hem de kendin tamir edersin.

150k motor var. O paraya taksitli 250CC Dominar filan veya 125 CC güzel motorlar geliyor. Ehliyet açısından da sıkıntı. Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyor. Denemeye gitmelik kafam çok bunalınca 2 tur atmalık taşıt arıyorum. Ama kararsız kaldım seneye üniversiteye giderken hangi beni zarara uğratmadan kolayca elimden çıkar bu sürede çok zevk verir? Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam tofaş bilemiyorum artık yürüyen tabut gibi geliyor bana bütçenizi yükseltin bence araba için motorlardan çok anlamadığım için bir şey demiyorum

Tofaş'in cok daha eglenceli bir alet oldugunu dusunuyorum sahsen ayrica kurcalamayi seviyorsan hem ogrenir hem de kendin tamir edersin.
yazın iyide kışın çok zor bir araba

Hocam Tofaş bilemiyorum artık yürüyen tabut gibi geliyor bana bütçenizi yükseltin bence araba için motorlardan çok anlamadığım için bir şey demiyorum.

Yazın iyi de kışın çok zor bir araba.

Bu bütcelerde her arac tehlikeli zaten koruma donanimi yok olsa bile calismaz eskiliginden dolayi motorlarda zaten ayni terane.

Bordo bir Tofaş önden hafif basıcan bir de güzel parlak jant ekle ufak boyalı olacak ama bir de ufak dokunuşlar yaparsın al bin en azından temiz durur a noktasından b noktasına götürür. Her yerde parçası da var. Ben sorunsuz binmek istiyorum arıza vermesin yağını suyunu koyayım beni götürsün diyorsan yumurta kasaları övüyorlar sorunsuz binmek istiyorsan onlara da bakabilirsin tatlı araba.
Tabut diyenlere bir şey demek istemiyorum haklılar ama bütçe yoksa yapacak bir şey yok.
Şunu da ekleyeyim son olarak bu arabalar hız arabası değil yorgun metal bu arabalarda hız yapmayacaksın bu arabaların limiti Max 120 fazlası ölümdür. O bütçede alacağın her araba işini görsün yeter.

İşlevsellik açısından Tofaş. Tabi bana kalsa kimsenin bu arabalara binmemesi lazım ama bütçeler belli. Aynı paraya alacağın Renault'lar filan da var. O paraya alacağın motorun birkaç yıla sıkıntısı bitmez. Elden çıkarması da oldukça zor. Tofaş'ın hem ikinci el piyasası var hem de arabanın motora göre kullanım alanı çok daha geniş. Bu arabalara binerken çok eski ve kalitesiz olduğunu gözden çıkarmayacaksın. Otobanda bile 90'la giderim bu arabayla. Hele şehir içinde hızdan direkt kaçın. Arabada fren yok. Aniden önüne bir araba veya yaya çıksa duramazsın. Onun dışında ulaşım ihtiyacını karşılamak için oldukça ucuz yollu bir çözüm. Parçası ve ustasını bulmak da zor değil.

Tofaşın her türlü alıcısı olur. Satmak istersen kolay satarsın ancak motor biraz zor ve motor sürmek de açıkçası tehlikeli. Özellikle büyük şehirlerin herhangi birisinde yaşıyorsanız, trafiğin durumu da ortadadır. Trafikte bazen arabalar bile umursanmıyorken motor sürücülerini siz düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı