GTX 750 Ti Kasma Donma takılma

Windows 8.1 yaptım, Driver Booster ile güncelledim, Kaspery virüs removal tool ile 17 virüs çıktı. Onları temizledim.
Başka yapacağım bir şey var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an update'leri yapacağım ama bir sorun çıktı. Windows 8.1 core mağazadan yükledim, orijinal olmuyor. Nasıl yapacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat arama satırına hizmetler yaz. Hizmetlerden Windows Olay Günlüğünü bul. Çift tıkla başlangıç türü devre dışı olarak seç. Ben GTA4' te kasma sorunu yaşıyordum bunu yapınca düzeldi.

Sistem ısı değerlerini kontrol et.

Merhaba arkadaşlar sorun giderildi dediklerinizi yaptım.Windows 8.1 Pro 64 bit crack yaptım,kaspery virus removal tool ile 17 virüsü sildim.
Windows uptade güncellemelerini fulledim, GTX 750 Tİ ekran kartına overlocking yaptım,kasanın içini açıp temizledim ve 1adet fan ekledim,termal macunu tazeledim,driver booster ile tüm sürücülerim güncel.Ve teşekkür etmek istiyorum.Suan nfs the run oynuyorum ve 1080p hd ultra ayarlar,watch dogs ise yarı hing yarısı very hing 1080p hd güzel oldu akıcı bir şekilde oynuyorum bi ara SSD harddisk almayı düşünüyorum faydası olurmu acaba ?

Fiyatları biraz pahalı ama 120 gb 250 tl falan ama bakarım gene bir tane yardımların için hakkını helal et.

Şu Driver Booster 2 sevdası nedir? En günceli anakartın sitesinden ve geforce.com dan indirilir. Programla driver kurmak mı kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…