GTX 750 Ti Kasma Donma takılma

Windows 8.1 yaptım, Driver Booster ile güncelledim, Kaspery virüs removal tool ile 17 virüs çıktı. Onları temizledim.
Başka yapacağım bir şey var mı? Teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an update'leri yapacağım ama bir sorun çıktı. Windows 8.1 core mağazadan yükledim, orijinal olmuyor. Nasıl yapacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat arama satırına hizmetler yaz. Hizmetlerden Windows Olay Günlüğünü bul. Çift tıkla başlangıç türü devre dışı olarak seç. Ben GTA4' te kasma sorunu yaşıyordum bunu yapınca düzeldi.

Merhaba arkadaşlar sorun giderildi dediklerinizi yaptım.Windows 8.1 Pro 64 bit crack yaptım,kaspery virus removal tool ile 17 virüsü sildim.
Windows uptade güncellemelerini fulledim, GTX 750 Tİ ekran kartına overlocking yaptım,kasanın içini açıp temizledim ve 1adet fan ekledim,termal macunu tazeledim,driver booster ile tüm sürücülerim güncel.Ve teşekkür etmek istiyorum.Suan nfs the run oynuyorum ve 1080p hd ultra ayarlar,watch dogs ise yarı hing yarısı very hing 1080p hd güzel oldu akıcı bir şekilde oynuyorum bi ara SSD harddisk almayı düşünüyorum faydası olurmu acaba ?

- Windows 8.1'e geçin.
- Driver Booster 2 indirin ve tüm sürücüleri güncelleyin.
- Sisteminizi bir antivirüs programı ile derin tarama yapın.
- AIDA64 kurun ve sol paneldeki algılayıcı kısmını buraya atın. (15 dakika oyun oynadıktan sonra çıkıp hemen kaydedin)
Şu Driver Booster 2 sevdası nedir? En günceli anakartın sitesinden ve geforce.com dan indirilir. Programla driver kurmak mı kaldı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı