GTX 750 Ti Knight Online Performansı

Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar gtx 750 ti strix oc edition almayı düşünüyorum. Ama pc yeterli olur mu kaç wat PSU lazım?
i5 işlemci 4 GB RAM 3.10 ghz var.
Gta V Wwe2k15 Knight Online kaç fps alırım? Teşekkürler.
Eksen bilgisayarda 480 liraya düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knight Online'ı tabiri caizse hesap makinesinde dahi oynayabilirsiniz. gtx750ti çook çok fazla gelir zaten. 400watt psu yeterli olacağı söyleniyor. Gta 5 performansınız düşük kalacaktır ama ne kadar düşük olur tam olarak emin değilim. wwe2k15'i yine aynı şekilde çok rahat oynayabilirsiniz.

Bu konuyu açan arkadaş sağ mı? Affedersin ama Knight Online'yi biz 64mb 128mb ekran kartlarıyla donmadan oynadık. Senin kafan güzel her halde arkadaşım :D O oyundan FPS alma bırak alma, gerek yok. Ben senelerdir oynuyorum. Oyunda efekt denen bir şey yok ne yapacaksın FPS'yi ? Böyle saçma konular açarak forumu kirletmeyelim. 750Ti harici güç kaynağı olmayan az elektrik harcayan bir GPU. 300-350W ile kullanan çok ama tavsiyem en az 400 almanda fayda var.

Diğer oyunlara gelirsek. i5 işlemcinin yanında ne yazıyor ? 500 2000 3000 4000 ? kaçıncı nesil bu birincisi.
2. olarak 4gb ram GTA 5 için yetmez belli bir süre sonra donma kasma yaşarsın. Başıma geldi ? Denedim daha doğrusu. GTA 5 oynayacaksan Ram'i 6 yada 8 yapman ŞART! İsterse ekran kartını daha üst seviye al. :) İşlemcini ve ekran kartını youtube aramaya şu şekil de yazarsan kaç fps alacağını görebilirsin : i5 4460 - GTX 750 Ti - GTA 5 - XXXX Pixel (monitörün kaç px ise)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı