GTX 750 Ti model önerisi

Ben olsam GT 1030 alırdım, kendisi GTX 750 ile GTX 750 Ti'ın arasında ama GTX 750'ye çok yakın. GT 1030'un fiyatı 300-350 TL değişiyor ve 30W TDP değeri var. Bence tam sana uygun.

GT 1030, GT 630'dan 4 kat daha güçlü. Zaten PSU'un da sıkıntılı, boş ver eski kartları güncel teknolojiye yönel. Gerçekten GT 1030 tam sana göre, istersen ucuza RX 550 2GB bulursan bunada yönelebilirsin. RX 550, GT 1030'dan %30-35 daha güçlü, GT 630'un 5.4 katı ve GTX 750 Ti ayarında hatta %5-10 daha güçlü. RX 550'nin TDP değeri 50-60W bir şeydi sanırım tam hatırlamıyorum. Benim bu sengmentte favori kartım GT 1030'dur. Bir tane kedime HTPC'im için "fansız" GT 1030 alacağım.

Son düzenleme:
Ben GTX 750Ti almayı düşünüyorum. Fakat hangi modelini almam gerektiğine karar veremedim. Bütçem kısıtlı olduğu için ucuz olanını almayı planlıyorum. Hepsinin fiyatları birbirinden farklı. Modele göre aşırı bir performans farkı olur mu?

MSI modelini 2 yıldır kullanıyorum. Önerim MSI. Fakat göz zevkine de bırakabilirsin.

Ben buradaki arkadaşlar kadar bu konularda deneyim sahibi değilim. GT 1030 almayı düşünüyorum. Çünkü bütçem zaten kısıtlı ve @GCN adlı arkadaş onun yeteceğini söylemiş. O arkadaşa güvenip alacağım artık.

GTX 750Tİ için güç kaynağında 6 pin güç bağlantısı mevcutsa Asus öneririm kendimde kullanıyorum Counter Strike Global Offensive 4K ekran çözünürlülüğünde bile 60-70 FPS alabiliyorsun (MSAA kapalı iken) GTA V ise Blur efektini ve yansıma efektlerini kapatıp 1080p ultra en az 70 FPS gibi bir değer alabiliyorsun GT 1030 almanı kesinlikle önermem GTX 750 Tİ dan daha zayıftır. GTX 750 Tİ 7. nesil olmasına rağmen her ay 2-3 tane güncelleme gönderiyor Nvidia.

E8500 işlemciye ne takarsam takayım CS:GO'da çok iyi bir fps alamam zaten. 1030 aldım bile çoktan. Ve hiç fps değişmedi 5 fps belki değişmiştir. Çünkü bu oyun maalesef işlemciye dayalı bir oyun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı