GTX 750 Ti MSI ve ASUS

Sizin tercihiniz hangi ekran kartı olurdu?

• Oy verenlerin toplamı
    40

Lestor

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma yeni ekran kartı ve SSD kart alıcam. Ancak bunları alırken PSU'mu da değiştirmek istemiyorum. Bu nedenle Maxwell teknolojisine sahip NVidia'nın GTX 750 Ti kartına yönlendim.
Şu an elimdeki kasa yaklaşık 3 sene önce aldığım ASUS CG8270 . İşte sistem özelliklerim:

İşlemci: 3. Nesil i7 3.4 GHz
Anakart modeli: H77
RAM: 8GB DDR3
Sabit Disk: 1TB HDD (7200 Rpm)
Şu anki ekran kartım: GTX 550 (1GB 192 Bit)
Güç Kaynağım: 400 Watt

Dediğim gibi güç kaynağımı değiştirmeden yeni ve güzel bir ekran kartı almak için GTX 750 Ti modeline yöneldim. Ancak GTX 750Ti'ın bir ASUS bir de MSI modeli var. Hangisi almam gerektiğine karar veremedim. İşte araştırmalarım sonucu iki ekran kartı arasındaki farklar:

1) ASUS GTX 750Ti STRIX OC 2GB 128 Bit
- STRIX teknolojisi ile belli bir sıcaklığa ulaşılmadan fanların çalışmaması ve sessiz bir kullanım
- 1202 MHz Boost hızı ile %7.7 daha iyi oyun performansı
- 8,5 inch uzunluk
- OCsiz 1124 Mhz çekirdek hızı
- PCI-Express x16 slotuna takıp 6'lı pin ile güç bağlantısı

2) MSI GTX 750 Ti TwinFrozrGaming OC 2GB 128 Bit
- FABRİKA ÇIKIŞI HIZAŞIRTMA PERFORMANSI
- Twin Frozr teknolojisi ile ekran kartı soğutma
- 10,5 inch uzunluk
- OCsiz 1085 Mhz çekirdek hızı
- Sadece PCI-Express x16 slotuna takmak yeterli, güç bağlantısı yapmaya gerek yok

Evet arkadaşlar siz bana bu iki ekran kartından hangisini almamı tavsiye edersiniz? Hangi ekran kartı ile daha yüksek, daha akıcı, daha konforlu ve daha sessiz bir performans alabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
v2-71748_medium.jpg
v2-74752_medium.jpg

Her iki marka da sizi pişman edecek markalar değil. Ancak ben olsam Asus satın alırdım STRIX soğutma daha iyi gibi geliyor bana. Uygun fiyatlı oyun sisteminde de STRIX soğutmalı Asus kullanılmıştı. :sinsi:

Vatandan almıştım ( Asus 750 Ti Strix OC 2 GB 128 bit ) dün elime ulaştı taktım çalışırdım yani güç bağlantısı yok. Ayrıca aralarında 1-2 fps den fazla fark olmayacaktır ben tercihimi Asus 750 Ti Strix OC 2 GB 128 bit olarak yaptım ve tavsiye ederim. Fiyat olarakta 429 TL verdim

2 ikisinde de güç bağlantısı yok.
DX 12 destekli 2 kişide.
Hangisini beğendiysen fiyat farkı az birşey var aralarında.
MSI, ASUS yazılım olarakta güzel. Senin tercihine kalmış. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı