GTX 750 Ti nasıl bir ekran kartı?

Adama yanlış bilgi atmışsınız da daha geçen yıla kadar 1050'lerin,1050 Ti'lerin ne kadar rezalet olduğunu anlatıyordunuz forumda 🤣 750 Ti dediğiniz kart 8 yıl 5 ay önce çıkmış giriş seviye bir kart. 730'lara falan ekran kartı demek kartlara hakaret olacağından saymıyorum bile. Tost makinesi benzetmesi acı da olsa gayet doğru bir benzetme. Oturmuş "720p açıyo ki ehe ehe" diye adamı linçliyorsunuz kendi çapınızda. Cyberpunk testine baktım; 720p, low, FSR Performance... Sonuç: Minecraft mı desem, yağlı boya mı bilemedim.

Adama yanlış bilgi atmışsınız da daha geçen yıla kadar 1050'lerin, 1050 Ti'lerin ne kadar rezalet olduğunu anlatıyordunuz forumda 🤣 750 Ti dediğiniz kart 8 yıl 5 ay önce çıkmış giriş seviye bir kart. 730'lara falan ekran kartı demek kartlara hakaret olacağından saymıyorum bile. Tost makinesi benzetmesi acı da olsa gayet doğru bir benzetme. Oturmuş "720p açıyor ki ehe ehe" diye adamı linçliyorsunuz kendi çapınızda. Cyberpunk testine baktım; 720p, Low, FSR Performance... Sonuç: Minecraft mı desem, yağlı boya mı bilemedim.

Usta o videolara inanma adam Ryzen 7 Ryzen 9 kullanıyor 10 20 FPS darboğaz düşürüyor. Bir de cyberprunkın optimizasyonu sıkıntılı. Ben su anda 1440x900p de Ultra high ayarlarda Star Wars Jedi asasin Unity slipping dogs GTA 5 The Witcher oynuyorum kasma donma olmadan ayrıca ekran kaydedici 8-9 FPS düşürüyor bilginize

@Serco Ramos54 saydığın oyunların çoğu 8-9 yıllık oyunlar, farkında mısın? AC: Unity 2014 çıkışlı, GTA5 2013, Withcer 3 2016, Sleeping Dogs 2012... Şu an yıl 2022.
Ya usta ne alaka ben buna rdr2 de yüklerim sonra bak 2019 oyun oynatiyor mu diyicem.Star wars jedi de oynatiyor ayarica onu niye eklemedin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı