GTX 750 Ti Need For Speed 2015 Performansı

eray1201

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selam arkadaşlar yeni bi sistem topladım ve son çıkan need for speed oyununu oynamak istiyorum sizce hangi ayarlarda oynatır?
Oyun sistem gereksinimleri şöyle:
En düşük gereksinimleri:

• 4 donanım iş parçacığı ile Intel Core i3-4130 veya eşdeğeri: İşlemci
  • Bellek: 6GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, 2GB bellek ile AMD Radeon HD 7850 2GB veya eşdeğer DX11 uyumlu GPU
  • Sabit Disk: 30 GB boş alan
yüksek ayarlarda 1080p60 için önerilen Koşullar:
  • 4 donanım iş parçacığı ile Intel Core i5-4690 veya eşdeğeri: İşlemci
  • Bellek: 8 GB RAM
  • 4GB bellek ile NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB veya eşdeğer DX11 uyumlu GPU: Grafik Kartı
  • Sabit Disk: 30 GB boş alan

Benim topladığım sistem ise:

-Gtx 750 Ti 2gb ekran kartı
-8gb 1866mhz ddr3 ram
-amd fx 6300 işlemci
-soket am3+ 1866mhz ddr3 anakart
-1Tb 7200rpm toshiba harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun daha bugün çıktı arkadaşlar(soru sorulduğunda çıkmamıştı bile). Yani arkadaşın denemesi pek mümkün değil, bence 1080p'de low-medium, 720p'de medium-high oynarsın. Ultra ise zor, zaten bugün yarın indirmeyi düşünüyorum, kendim dener benchmarkları atarım.

Youtube'da testi var deneyen arkadaş 1080P'de texture medium gerisi high'da 30-35 fps ile oynuyor. Kanalın adı: Santiago Santiago.
Ultra:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Medium-High:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Youtube'da testi var deneyen arkadaş 1080P'de texture medium gerisi high'da 30-35 fps ile oynuyor. Kanalın adı: Santiago Santiago.
Ultra:

Medium-High:

Doğrudur, ben 60 fps için konuştum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı