Valorant gibi bir oyunda memory clock arttırarak 15 FPS artışı sağlayanı ilk kez görüyorum. Valorant işlemci tabanlı bir oyundur, "ekran kartının bellek frekansını" ekstra limit zorlayarak FPS artışını yanlış yerde aramanız donanımınızın yaşam döngüsünü kısaltmaktan başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Valorant gibi bir oyunda Memory clock arttırarak 15 FPS artışı sağlayanı ilk kez görüyorum. Valorant işlemci tabanlı bir oyundur, "ekran kartının bellek frekansını" ekstra limit zorlayarak FPS artışını yanlış yerde aramanız donanımınızın yaşam döngüsünü kısaltmaktan başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Gayet güzel değerler. Bu kartı kullandım aynı şekilde OC vardı yüksek grafikli oyunlarda işe yaramaz ama online oyunlarda 5-10 FPS fark ettiriyor. Kartın watt kullanımı düşük olduğu için sıcaklığı yükselmiyor. OC'un gördüğüm tek zararı GTA 5 ve bir kaç oyunda çökmeye sebep olması.
Valorant gibi bir oyunda Memory clock arttırarak 15 FPS artışı sağlayanı ilk kez görüyorum. Valorant işlemci tabanlı bir oyundur, "ekran kartının bellek frekansını" ekstra limit zorlayarak FPS artışını yanlış yerde aramanız donanımınızın yaşam döngüsünü kısaltmaktan başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Gayet güzel değerler. Bu kartı kullandım aynı şekilde OC vardı yüksek grafikli oyunlarda işe yaramaz ama Online oyunlarda 5-10 FPS fark ettiriyor. Kartın Watt kullanımı düşük olduğu için sıcaklığı yükselmiyor. OC'un gördüğüm tek zararı GTA 5 ve birkaç oyunda çökmeye sebep olması.