GTX 750 Ti Oyunlarda Kasma Sorunu

FikirleriAlalım

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci : AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.81 GHz
Ram : 2.00 GB
Sistem Türü : 64 Bit İşletim Sistemi , x64 Tabanlı İşlemci
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 750 Tİ TwinFrozr MSİ

Sizce sebebi RAM mi? RAM ise nasıl bir RAM almalıyım? Bu arada ekran kartı iyi mi ?

Sanırsam beynim error veriyor ben şunu merak ediyorum bu anakarta RAM takviyesi yapabilirmiyim ?
anakartım :asus m2a74-am se
Yaparsınız fakat yaptığınıza değmez birşey farketmeyecektir. Sorununuz işlemci kaynaklı, ayrıca RAM'de yetersiz kalıyor. Bu anakartada ekran kartınızı besleyecek iyi bi işlemci takamazsınız.

Yaparsınız fakat yaptığınıza değmez birşey farketmeyecektir. Sorununuz işlemci kaynaklı, ayrıca RAM'de yetersiz kalıyor. Bu anakartada ekran kartınızı besleyecek iyi bi işlemci takamazsınız.

Sanırsam anladım önce anakart almalıyım ki ekran kartına uyan bir işlemci takabileyim ?

Sanırsam anladım önce anakart almalıyım ki ekran kartına uyan bir işlemci takabileyim ?
Aynen öyle, ayrıca aldığınız yeni anakart içinde yeni bir RAM gerekli çünkü şuan kullandığınız RAM DDR2 ve yeni aldığınız anakarta uymayacaktır. Sizin için en ideal size SS attığım parçalar olur.

Aynen öyle, ayrıca aldığınız yeni anakart içinde yeni bir RAM gerekli çünkü şuan kullandığınız RAM DDR2 ve yeni aldığınız anakarta uymayacaktır. Sizin için en ideal size SS attığım parçalar olur.

Tamam Peki ben o SS deki parçaları alırsam GTA V de nasıl bir performans alabilirm bana oynayacak kadar yetermi ? CSGO felan

Tamam Peki ben o SS deki parçaları alırsam GTA V de nasıl bir performans alabilirm bana oynayacak kadar yetermi ? CSGO felan
Bu video'daki performansı alırsınız ayrıca alacağınız işlemciyede OC uygulamanız gerekir. Technopat'da bu konuda video çekmişti, ordan izleyip yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video'daki performansı alırsınız ayrıca alacağınız işlemciyede OC uygulamanız gerekir. Technopat'da bu konuda video çekmişti, ordan izleyip yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam ozaman bir fikrim var ben bu ekipmanları teker teker alıp koyarım bir kenara hepsini toplayınca takarım onları toplarken şuanki pc de takılırım olabilirmi ? ve bu arada o SS deki ekipmanlar Birbirine uyuyor dimi eminsiniz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı