ufukkarademir Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2018 #1 Oyunlarımın çoğunda ''pixelated shadows + jaggies/shimmering textures'' tanımlı sorunları yaşıyorum. Daha basit deyişle jaggies sorunu. Grafiklerde kırılma, parlama, tırtıklanma vs... Bu sorunu duyan, bilen ya da çözebilen var mı? Kartım GTX 750 TI Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2018
Oyunlarımın çoğunda ''pixelated shadows + jaggies/shimmering textures'' tanımlı sorunları yaşıyorum. Daha basit deyişle jaggies sorunu. Grafiklerde kırılma, parlama, tırtıklanma vs... Bu sorunu duyan, bilen ya da çözebilen var mı? Kartım GTX 750 TI
KS KS ufukkarademir Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #2 Arkadaşlar bilen birisi varsa bu baş belası sorunu lütfen çözsün. Nedir bu ''texture flickering'' sorununun çözümü? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar bilen birisi varsa bu baş belası sorunu lütfen çözsün. Nedir bu ''texture flickering'' sorununun çözümü?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2018 #3 Oyunun ölçeklendirmesinin %100 olduğundan emin olun ilk olarak. Artı 0 Eksi