GTX 750 Ti-PH Sisteme Kasa Tavsiyesi

Berkay_Aydin

Hectopat
Daha fazla  
Recep Bey hangi kasayı almalıyım ? Yardım ederseniz sevinirim. (Doğrumu toplamışım bilmiyorum ayriyeten en fazla 2100 TL ' lik bir pc toplayıp bana resmini gönderirseniz sevinirim.)

sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CnzpSpk.jpg

Baktım anakartı mini-itx seçmişsiniz, ve H97 seçmişsiniz, e dedim "Z97'si 1 lira daha pahalı" :) Ben de Gigabyte Z97N kullanıyorum ve Cooler Master Elite 130 kasayla gayet memnunum. Eşe dosta giderken çantaya koyup götürüyorum :) Vatan'ın stoklarında şu anda görünmüyor ama bulmak zor değil. İşlemciye de fazla yüklenmişsiniz, onu biraz kırpıp ekran kartına az biraz yüklendim :) Bu arada seçtiğiniz ram de 1600 mhz CL10'du, baktım 2400 Mhz CL10 ile arasında dağlar kadar fiyat farkı yok, son haline getirdim konfigürasyonu.

Tabi ramden artırarak kasa ve güç kaynağı seçimine yoğunlaşmak isterseniz, o da mantıklı olur. Hatta CM Elite 130 tercih ederseniz stok soğutucu yerine eli yüzü düzgün bir low profile soğutucu da düşünebilirsiniz. Ben öyle yaptım, aşağı yukarı 50 liraya Xigmatek Preaton LD963 aldım ve ziyadesiyle memnunum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı