GTX 750 Ti Rainbow Six Siege kapanma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

illegalonline

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Matbaa Ambalaj
Merhaba arkadaşlar büyük bir sıkıntım var daha önce oynamış olduğum Rainbow Six Siege oyununu artık oynayamıyorum ne yaptıysam olmadı format attım güncellemeler yaptım güncel programları indirdim ama yok yani olmadı hiçbir şekilde sizlere sorunumu kısaca anlatmak istiyorum.
Oyuna giriş yapıyorum lobi operatör mağaza fark etmez oralar'da gezinebiliyorum oyun bula tıklıyorum oyunu buluyor tam oyunun giriş ekranına operatörlerin olduğu yere geliyorum orun crash atıyor bir anda hiçbir hata vermeden oyunu kapatıyor ve tekrar açıyorum ama her seferinde aynı sorunu yaşıyorum maçlara giriş sağlayamıyorum bulamadım bir türlü nedir bunun sorunu lütfen yardımcı olur' musunuz sistem özelliklerimi aşağıya yazıyorum.

Intel Pentium G3258
8 GB DDR3.
X64 tabanlı işletim sistemi
GTX 750 Ti STRIX OC Edition (ASUS)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun ekran kartından olduğuna emin misiniz ?
yok o başlığı site otomatik düzenliyor zaten o ekran kartındanmı işlemcidenmi onu bilmiyorum işte sorun orda ustam
Hala yardım edecek birileri yokmu arkadaşlar sorun devam etmekte güncel...

Son düzenleme:

Dosyalarını falan doğruladım'da şeyden şüpheleniyorum hani bu çift çekirdekli işlemcilere kapatmış ya oyun artık çift çekirdek işlemcilere hizmet vermiyor diye duymuştum varmı bunun doğruluğu acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı