GTX 750 Ti RigorZ Düşük FPS Sorunu

Cem Krt

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Başlıca sorunum Rigorz adlı fps oyununun özelliklerini araştırarak bir nvidia gtx 750 ti ekran kartı aldım ancak oyunda 30 FPS alıyorum. Fazla kişi olduğu zaman 10-15 FPS'ye düşüyor. Oyun açıkken CPU değerim % 89. İşlemcim İntel Pentium[R] Dual-Core Cpu 3.2 Ghz

Acaba ne yapmamı öneriyorsunuz?
 
arkadaşlar 300 tl biriktiricem de acaba bu miktarda işlemci önerebilrimisiniz ve sizce işlemci aldığım zaman fps artışım olucakmı darboğaz düzelicekmi ??

300 TL bütçem var. önerebileceğiniz İşlemci varmı ? ve önerdiğiniz işlemciyi aldığım zaman dar boğaz sorunu düzelecek mi ?
 
anakart ne alaka ben onu anlayamadım ? ve sadece işlemci değiştirsem sorun düzelmezmi ?
Yani şöyle anlatayım sizin anakartınız 775 pin olduğu için Haswell işlemcilerle uyumlu değil. Yani o ekran kartına adam akıllı darboğaz yapmayacak işlemci istiyorsanız anakartın değişmesi gerek. Yani 775 pin bir anakarta İ3 4160 takamazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı