GTX 750 Ti Sistem El Captian Boot Etme Sorunu

gerek yok ben sadece mac kullancam demek istediğim burda mac os ile ilgili bir şey kurulu değil direk el captian kurulumu yapıyorum sorun olurmu demek istedim
 
sorun değil zaten ben onun derdinde değilik ilk konuda gönderdiğim gibi kurulum ekranına geçemiyorum...

forumdan bir arkadaş dedi hdmı olarak ekranı bağlayın diye dvi vga sorun çıkartıyo dedi acaba doğrumudur :)
 
Evet VGA kurulum da sorun veriyor, sorularınızı daha açıklamalı ve resimli bir şekilde beyan ederseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz. Aldığınız hata ekran görüntüsü ile birlikte yazın ve ne yaptığınızı da yazın lütfen.
 
İlk yazınız da sistem bilgilerinizin resmi var aldığınız hatanın değil, saten bir hata almışsınız ve çözümü uygulamışsınız. Diğer arkadaşlarım da gerekli yazıları yazmış size, şimdi nerede kaldınız ve sorunuzu yazın ki yardımcı olalım.

Sistemlerimiz aşağı yukarı aynı [Başarılı Kurulum] İntel 4690K- Nvidia GTX 970| OSX El Capitan 10.11 benim konuyu inceleyin yardımcı oluruz.
 
Öncellikle ilginize teşekkür ederim. Aldığım hata görüntüsü bu şekilde dir. Müsait Olduğumda Göndermiş olduğunuz konuyu uygulayacağım..

Fotoğraf0048.jpg


Dvi Giriş Olarak kullanıyorum sorun olurmu acaba ?

sorun aynı şekil devam etmekte UEFI Destekli PC Fakat Olmuyor Kernak Hatası Alıyorum
 
Birkaç gündür kernal root devices uuid ekranında takılıyordum konu vs. açtım sonuç çıkmayınca hata araştırması yaptım forumda ve config dosyasına şunu uyguladım.

Config.plist dosyanı Windows'ta her hangi bir text düzenleyici ile aç. Şu satırı bul. 'KernelAndKextPatches' ve şu şekilde ekleme yap.:

Kod:
<key>KernelAndKextPatches</key>
<dict><key>FakeCPUID</key>
<string>0x010676</string></dict>

Sonuna kurulum ekranına geçtim fakat klavyede bir tuşa bastığımda 6 7 defa aynı şeyi yazıyor ve herhangi bir menüde tıkladığımda kapanıyor. Mousa basılı tutarak seçiyorum. Hatayı nasıl çözebilirim acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bazı söylediğiniz bios ayarlarında bulamadım Msi Z97 PC Mate ona göre ayar varmı ?

BİOSU Bile güncelledim tık yok arkadaş :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı