GTX 750 Ti Sistem için Oyun Tavsiyesi

Konu sahibinin nerede %80 den yukarı çıkamıyorum yazdığını gördünüz acaba? Kullandığınız her ne ise bi' doz da ben alıyım lütfen.

Konu sahibinin nerede %80 den yukarı çıkamıyorum yazdığını gördünüz acaba? Kullandığınız her ne ise bi' doz da ben alıyım lütfen.
Hadi sallıyor bari biraz olsun mantıklı sallasa %40 darboğaz nedir ya sanki sümerliler falan işlemci icat etmiş de GTX750Ti takmışız biz de ona. Arkadaşa göre herhalde GT1030 kullanmak için falan I7 işlemci almamız gerekecek. RTX2080 falan da asla kullanılmamalıdır dünya üzerinde onu besleyecek işlemci bulunmamaktadır. Arkadaşın mantığı böyle çalışıyor. Saygı duymak gerek.

Kusura bakmayın sanırım haklısınız bir şeyine tkisinde böyle bir sonuca varmış olmam gerek. Ya kafa tası yerine çorba tası kullandım yada beyin yerine saman. Kusuruma bakmayın. Okuyunca bende fark ettim. Haklısınız @Caner Uncu

İ5 650 bile 750Tİ'ı besleyebilirken R3 1200 nasıl besleyemiyor?

The Witcher 3, Metro: Exodus ikilisini öneririm. Baştan açmaz, kasar diyecek arkadaşlar için söyleyeyim; İ7 6700, DDr4 2133MHZ 8GB, Evga GTX 750 Tİ sistemimde ekran kartına basıyorum sonuna kadar overclock'u. Metro'da medium ayarlarda 1080P'de ortalama 40 FPS, Witcher'da ise low ayarlarda ortalama 50-55 alıyorum. Overclock yapmazsam ise 6-8FPS arası düşüyor ortalama.

Overclock MSI Afterburner ile mi yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…