GTX 750 Ti Sistem için Oyun Tavsiyesi

Yanlış bilgiyse yanlış bilgi de, değilse doğru de. Saldırmak sana sevap kazandırmıyor veya artık ne kazanmayı planlıyorsan onu. Şimdi doğru neyse onu söyle, adam %80'den yukarı çıkamıyorum demiş. Bu darboğaz değilse başka bir problem veya bir hata vardır. Git bunu çöz eğer gerçekten bir şey yapmak istiyorsan. Mualif olacaksan ol doğruyu bul. Ama sadece ben buldum hadi kaybolun buradan deme, gel düzelt.
Konu sahibinin nerede %80 den yukarı çıkamıyorum yazdığını gördünüz acaba? Kullandığınız her ne ise bi' doz da ben alıyım lütfen.

Konu sahibinin nerede %80 den yukarı çıkamıyorum yazdığını gördünüz acaba? Kullandığınız her ne ise bi' doz da ben alıyım lütfen.
Hadi sallıyor bari biraz olsun mantıklı sallasa %40 darboğaz nedir ya sanki sümerliler falan işlemci icat etmiş de GTX750Ti takmışız biz de ona. Arkadaşa göre herhalde GT1030 kullanmak için falan I7 işlemci almamız gerekecek. RTX2080 falan da asla kullanılmamalıdır dünya üzerinde onu besleyecek işlemci bulunmamaktadır. Arkadaşın mantığı böyle çalışıyor. Saygı duymak gerek.

%40 darboğaz yaşıyorsun sana ne önersem bilemiyorum. Hani bir oyun söyleyim diyeceğim ama sitem nasıl bir performans gösterecek bilemem ama SOMA ve Gone Home oynayabilirsin. (MGS serisine de bak isterim.)
Bak aklıma şimdi geldi Her Story de güzel oyun değişik bir tat alırsın.
İ5 650 bile 750Tİ'ı besleyebilirken R3 1200 nasıl besleyemiyor?

The Witcher 3, Metro: Exodus ikilisini öneririm. Baştan açmaz, kasar diyecek arkadaşlar için söyleyeyim; İ7 6700, DDr4 2133MHZ 8GB, Evga GTX 750 Tİ sistemimde ekran kartına basıyorum sonuna kadar overclock'u. Metro'da medium ayarlarda 1080P'de ortalama 40 FPS, Witcher'da ise low ayarlarda ortalama 50-55 alıyorum. Overclock yapmazsam ise 6-8FPS arası düşüyor ortalama.

The Witcher 3, Metro: Exodus ikilisini öneririm. Baştan açmaz, kasar diyecek arkadaşlar için söyleyeyim; İ7 6700, DDr4 2133MHZ 8GB, Evga GTX 750 Tİ sistemimde ekran kartına basıyorum sonuna kadar overclock'u. Metro'da medium ayarlarda 1080P'de ortalama 40 FPS, Witcher'da ise low ayarlarda ortalama 50-55 alıyorum. Overclock yapmazsam ise 6-8FPS arası düşüyor ortalama.
Overclock MSI Afterburner ile mi yaptınız ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı