GTX 750 Ti Sistem Kasma Sorunu

160712

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim şu şekilde:
  • İntel core i3 530 CPU,
  • Gigabyte GTX 750 Ti GPU,
  • foxconn h55mxv Anakart,
  • DDR3 6 GB RAM bellek,
  • 100 GB/3 GB boş HDD (yenisini alacağım 500 GB işe yarar mı?)
Belki uyumsuzluktandır, belki de depolamadandır bilmiyorum ama PUBG Mobile PC'de en düşük ayarlarda kasıyor! Çözümü ne?

Çözüm
PUBG Mobile 1080Ti sistemde bile kasıyor. Optimizasyon sorunu var ve sonuç olarak mobil oyununu uygulama ile açıyorsun çok normal. Youtube üzerinden bir sürü konu var çözüm odaklı bir bak istersen.
Çözüm sisteminizi yükseltmek. Düşük çözünürlükte GTX 750 Ti yeterli kalacaktır ama i3 530 ve 6 GB RAM oldukça yetersiz. Ayrıca 500 GB HDD almak yerine SSD alıp Windows 10 kullanın.
6GB'ın yetersiz kalacağını düşünmüyorum Pugb Mobile gibi bir oyunda. Optimazsyon sorunu var buyuzden olabilir.

PUBG Mobile düzgün bir oyun değil hocam böyle bir performans sıkıntısı çekmeniz çok normal. PUBG Mobile'de ekran kartımın %9'u kullanılıyordu, üstüne çıkamamıştım GTX 950 Strix ile. Komik

Sistemim şu şekilde:
  • İntel core i3 530 CPU,
  • Gigabyte GTX 750 Ti GPU,
  • foxconn h55mxv Anakart,
  • DDR3 6 GB RAM bellek,
  • 100 GB/3 GB boş HDD (yenisini alacağım 500 GB işe yarar mı?)
Belki uyumsuzluktandır, belki de depolamadandır bilmiyorum ama PUBG Mobile PC'de en düşük ayarlarda kasıyor! Çözümü ne?
Emülatör değiştirip dener misiniz? Hangi emülatör ile oynuyorsunuz ?

Ben bugün overclock yaptım ve hazır onu yapmışken değerlere de bakayım dedim oyunda optimizasyon sorunu var nfs most wanted son ayarlar darboğaz yok ama pubg mobile;
Gpu %10
Cpu %100
Pubg çok sevmiyorum zaten Gta 5 fps düşüşü çok yaşanır mı 30 fps'den düşmesin yeter.
Emülatör değiştirip dener misiniz? Hangi emülatör ile oynuyorsunuz ?
Tencent Gaming buddy (Bluestacks ile oynasam kasabilir mi ?)
Bir şey daha var foxconn anakartlarının bu yeni nesil ekran kartlarına uygun olmadığını duymuştum eski sistemim aynı anakartla şuydu;
İğrenç 1 gb amd bir ekran kartı(gta 5, 14 fps yi geçmez)
4 gb ram
işlemci aynı.
Hepsine tek tek cevap verebilirseniz sevinirim
Bu arada sıcaklık değerleri normaldi
Gpu 35-40 derece Cpu 105-100 derece

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı