GTX 750 Ti Sistem PSU Önerisi

DynoLX

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, en az net 400 Watt güç verebilecek fiyatı maksimum 150TL olmak üzere bir PSU arayışı içerisindeyim. Bu kriterler çerçevesinde memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz ürünleri paylaşırsanız memnun olurum. Herkese teşekkürler, iyi forumlar.

Bilgisayarımın başlıca donanımları;
i5-750 CPU
GTX 750Ti GPU
2X 7.2K RPM HDD
2X 4GB DDR3 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman deyim Everest ve türevi olan markalardan uzak durun.

@aybrktrhn' nin önerdiği PSU' yu alabilirsiniz. Biraz daha ucuz alternatif.

Ama bana sorarsanız illaki 80+ sertifikalı bir PSU' ya ihtiyacınız yok. Bu PSU' da size rahatlıkla yetecektir: High Power ECO 400W Aktif PFC Yüksek Verimli Power Supply Fiyatı

Sizinkine benzer bir sistemin GTX 1050' li versiyonunu 300 W sertifikasız bir PSU ile kullanmıştım. Hiçbir sorun çıkmadı. Eğer şüpheniz olacak olursa bunu da söyleyeyim.

Dediğin fiyatın biraz üstüne buldum 80+ bir model bakıyorsun anladığım kadarıyla en az. Şunlara bir bak memnun kalmazsan yine yardımcı olmaya çalışırım;
80Plus Xigmatek 400W
Everest 80Plus 500W PSU
Öncelikle teşekkür ederim. Xigmatek marka olarak güzel ama bütçeyi zorlamak istemiyorum açıkçası 150 bile maksimum ayırdığım miktar. Tabi indirimli ve f/p olarak güzel bir ürün çıkarsa elbette bütçeyi üç beş oynatabilirim. Everest marka olarak hiç tavsiye edilmiyor zaten onu direkt kafamdan eledim.
Sizede teşekkür ederim High Power araştırdığım markalar arasındaydı fakat 80+ hususunda kararsız kaldım açıkçası çünkü elektrik faturası verimlilik ile ilgiliydi sanırım ve bu fazla önemli mi bilemiyorum. Şu ürün nasıldır acaba bilginiz var mı?
High Power ECO 400W PSU
Aman deyim Everest ve türevi olan markalardan uzak durun.

@aybrktrhn' nin önerdiği PSU' yu alabilirsiniz. Biraz daha ucuz alternatif.

Ama bana sorarsanız illaki 80+ sertifikalı bir PSU' ya ihtiyacınız yok. Bu PSU' da size rahatlıkla yetecektir: High Power ECO 400W Aktif PFC Yüksek Verimli Power Supply Fiyatı

Sizinkine benzer bir sistemin GTX 1050' li versiyonunu 300 W sertifikasız bir PSU ile kullanmıştım. Hiçbir sorun çıkmadı. Eğer şüpheniz olacak olursa bunu da söyleyeyim.

İletinizi konuya yazdıktan sonra gördüm, iletiniz için teşekkür ederim. Bende sizinle aynı düşüncedeyim 80+ sertifikalı olmasının gerekliliği hususunda. Tam da sizin attığınız ürünü atmıştım bende. Kafamda bıu ürün vardı. Sistemi tatmin edecek bir ürün olduğu kanaatindeyim ama yinede foruma danışmak istedim..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı