FurkHAN kılıç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #11 xtechnomaniacx dedi: Ben bununla 4 saat aralıksız bf 1 oynarım kaç yıl gider bana Genişletmek için tıkla... Rx 460 çıkalı bir ay oldu yani DX 12 gibi veya AMD'nin kartın ömrünü uztacak yazılım teknolojileri ile 3 yıl istediğiniz oyunu biraz ayar kısarak oynayabilirsin. Emin olun Youtube'den de benchmark testi var kanalın bakabilirsin. Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2017
xtechnomaniacx dedi: Ben bununla 4 saat aralıksız bf 1 oynarım kaç yıl gider bana Genişletmek için tıkla... Rx 460 çıkalı bir ay oldu yani DX 12 gibi veya AMD'nin kartın ömrünü uztacak yazılım teknolojileri ile 3 yıl istediğiniz oyunu biraz ayar kısarak oynayabilirsin. Emin olun Youtube'den de benchmark testi var kanalın bakabilirsin. Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app
FurkHAN kılıç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #12 Mura_t dedi: Bileşenler uyumsuz sakın bu sistemi toplama bekle düzgün sistem önerisi yapacak arkadaşlar gelir ve yönlendirir seni. Genişletmek için tıkla... Evet anakarti yanlış yazmısım ilk başta i3 6100 yazmıştım buyce kurtarmadigi için degistirdim ankartı degistirmemisim. Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2017
Mura_t dedi: Bileşenler uyumsuz sakın bu sistemi toplama bekle düzgün sistem önerisi yapacak arkadaşlar gelir ve yönlendirir seni. Genişletmek için tıkla... Evet anakarti yanlış yazmısım ilk başta i3 6100 yazmıştım buyce kurtarmadigi için degistirdim ankartı degistirmemisim. Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app
yh57 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #13 akrgz1 dedi: Tavsiye etmiyorsanız sebebinide belirtin. Genişletmek için tıkla... Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor.
akrgz1 dedi: Tavsiye etmiyorsanız sebebinide belirtin. Genişletmek için tıkla... Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor.
FurkHAN kılıç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #14 yh57 dedi: Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatı da daha uygun sonuçta Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app
yh57 dedi: Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatı da daha uygun sonuçta Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 9 Ocak 2017 #15 yh57 dedi: Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... O eski GPU"larda geçerli idi şuanda pek fazla bir sıkıntısı yok.
yh57 dedi: Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... O eski GPU"larda geçerli idi şuanda pek fazla bir sıkıntısı yok.
A akrgz1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 296 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2017 #16 yh57 dedi: Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... Diğer markalara göre verdiği performans ve ısınma değerleri arasında çok ufak farklar olabilir. Ama bununla birlikte diğer markalardan daha ucuz.
yh57 dedi: Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor. Genişletmek için tıkla... Diğer markalara göre verdiği performans ve ısınma değerleri arasında çok ufak farklar olabilir. Ama bununla birlikte diğer markalardan daha ucuz.
Fyyz34 Kilopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 176 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #17 Bence az guc tuketimi ve sessiz calismasi ile ve full HD de akici oyun acabilmesi ile uygun fiyati ile 750 ti hala alinabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2017
Bence az guc tuketimi ve sessiz calismasi ile ve full HD de akici oyun acabilmesi ile uygun fiyati ile 750 ti hala alinabilir.
yh57 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #18 Tamam hocam sizin görüşünüz öyle daha fazla uzatmaya gerek konu kapanabilir.