GTX 750 Ti Sistem Tavsiyesi

Ben bununla 4 saat aralıksız bf 1 oynarım kaç yıl gider bana
Rx 460 çıkalı bir ay oldu yani DX 12 gibi veya AMD'nin kartın ömrünü uztacak yazılım teknolojileri ile 3 yıl istediğiniz oyunu biraz ayar kısarak oynayabilirsin. Emin olun Youtube'den de benchmark testi var kanalın bakabilirsin.

Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app

Son düzenleyen: Moderatör:
Bileşenler uyumsuz sakın bu sistemi toplama bekle düzgün sistem önerisi yapacak arkadaşlar gelir ve yönlendirir seni.
Evet anakarti yanlış yazmısım ilk başta i3 6100 yazmıştım buyce kurtarmadigi için degistirdim ankartı degistirmemisim.

Sent from my LG-H815 using Technopat mobile app

Diğer ekran kartı markalarına göre daha çok ısınıyor ve daha az performans sergiliyor.
Diğer markalara göre verdiği performans ve ısınma değerleri arasında çok ufak farklar olabilir. Ama bununla birlikte diğer markalardan daha ucuz.

Bence az guc tuketimi ve sessiz calismasi ile ve full HD de akici oyun acabilmesi ile uygun fiyati ile 750 ti hala alinabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı