GTX 750 Ti Sistem Toplama

Mert_1903

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar , Ben 1.000 , 1.200 , Fiyatları arasında bir bilgisayar topladım fakat bu işlerde fazla bilgim olmadığı için biraz zorlandım ve size danışmaya karar verdim . Ben intel i3 İşlemci kullanıyordum fakat AMD'ye geçmeye karar verdim intelin i5 pahalı olması nedeniyle bir araştırma yaptım ve AMD'ye geçtim.Anakartın ve işlemcinin uyumlu olması gerekiyor bende kendi çapımda bir işlemci ve anakart seçtim . Bunlar birbirlerine uyar mı ? yada başka bir anakart dahamı yararlı olur ? Bilgi verirseniz sevinirim ve eklenmesi gereken , çıkarılması veya değiştirilmesi gereken bir parça varsa belirtirseniz sevinirim . Sistemim şu şekilde ;
Sadece işlemci , ana kart , ekran kartı ve Ram alacağım diğerleri bilgisayarımda mevcut .
Birde hiç anakart değiştirmeden sizce intel i5 4590 mı alsam ?

8gLLGA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığınız yazıyı tam anlayamadım ama anladığım kadar yardım etmeye çalışayım.
Bu topladığınız sistemde anakart ve işlemci uyumlu.
Fakat eski sisteminizdeki anakart AMD uyumlu olduğu için 4590 takamazsınız.
Bu bütçe için G3258 ve H81M Plus alabilirsiniz.
Overlock için de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki uygun fiyatlı sistem toplama rehberinden yararlanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı