GTX 750 Ti Sistem Toplama

Kasam ''Frisby 5823BS 300W Audio Airduct Siyah ATX'' ve güç kaynağım 250 Watt . Yeterli midir yoksa değiştireyim mi ? Bu arada 960 bütçemi aştığı için fazla geldi.

Kasam ''Frisby 5823BS 300W Audio Airduct Siyah ATX'' ve güç kaynağım 250 Watt . Yeterli midir yoksa değiştireyim mi ? Bu arada 960 bütçemi aştığı için fazla geldi.
Sen o kasaya ekran kartı takamassın insanlar ne derse onu yap kafana takma adamlar bilip konuşuyor i3 6100 ve r9 380 sistem almalısın 7200RPM hard disk almalısın 600W kasa almalısın...

Kardeşim almalısın demesi kolay ama benimde belirli bir bütçem var onu da aşmam imkansız. R9 380 en iyi ekran kartlarından biri ve anlayacağın ona erişmek zor. Daha düşük bir ekran kartıyla bütçemi aşmadan güzel oyunlar oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum ve bana en uygun gtx 950 Bunlara uygun ucuz, kasa ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim.

Kardeşim almalısın demesi kolay ama benimde belirli bir bütçem var onu da aşmam imkansız. R9 380 en iyi ekran kartlarından biri ve anlayacağın ona erişmek zor. Daha düşük bir ekran kartıyla bütçemi aşmadan güzel oyunlar oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum ve bana en uygun gtx 950 Bunlara uygun ucuz, kasa ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim.
Kardeşim o zaman daha düşük ekran kartı ve işlemci alacaksın. Yada almayacaksın. Bir tane daha seçenek var o kasaya ve o güç kaynağını kullanıp aldığın parçaları patates edeceksin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı