GTX 750 Ti Sistem Toplama

Amd hakkında çok kötü sölentiler var bide Amd modellerini çok yakından takip etmiyorum hangisi ne kadar performans verir bilemiyorum bu yüzdende İntel ile Nvidia kullanmak istiyorum ama Amd kullanırsam tavsiyeniz işlemcimmi amd olsun yoksa ekran kartımı.

Uyumsuz parça watt onuda 80+ bronze alırsan sadece oyunların tadını çīkar
Peki kasaya dahili 500 Wat alırsam uyumluluk konusunda sıkıntı çıkarmı ?

Amd hakkında çok kötü sölentiler var bide Amd modellerini çok yakından takip etmiyorum hangisi ne kadar performans verir bilemiyorum bu yüzdende İntel ile Nvidia kullanmak istiyorum ama Amd kullanırsam tavsiyeniz işlemcimmi amd olsun yoksa ekran kartımı.

Amd Fx serisini öldürdüğü için size benim de kullandığım i3 4150 işlemcisini önerebilirim. Pahalıdır ama hakkını verir. Şimdi ekran kartının İntel'ine gelecek olursak (Nvidia) burada tek önem verdiğimiz şey (nerdeyse) performans olduğu için ekran kartında ucuzluğu seçebiliriz. Yani tavsiyem şudur ki İntel işlemci, Amd ekran kartı. :)

ekran kartları soldan 2. Rakamı ile performansı belirlenir. Mesela R9 295*5 EN ÜST SEVIYE

Amd hakkında çok kötü sölentiler var bide Amd modellerini çok yakından takip etmiyorum hangisi ne kadar performans verir bilemiyor

Peki kasaya dahili 500 Wat alırsam uyumluluk konusunda sıkıntı çıkarmı ?
sorun çıkmaz

Amd Fx serisini öldürdüğü için size benim de kullandığım i3 4150 işlemcisini önerebilirim. Pahalıdır ama hakkını verir. Şimdi ekran kartının İntel'ine gelecek olursak (Nvidia) burada tek önem verdiğimiz şey (nerdeyse) performans olduğu için ekran kartında ucuzluğu seçebiliriz. Yani tavsiyem şudur ki İntel işlemci, Amd ekran kartı. :)

Açıkçası i3 serisi kullanmak istemiyorum bunun yerine i5 4440 kullanırsam ne kadar i3 arasında fark olur yani performans yüksemi olur düşükmü olur.

Açıkçası i3 serisi kullanmak istemiyorum bunun yerine i5 4440 kullanırsam ne kadar i3 arasında fark olur yani performans yüksemi olur düşükmü olur.

Fark inanılmaz olmaz elbette ama oyunlarda 5-10 (ortalama) fps artışı rahat olur. Ama i3 serisi öcü değil merak etmeyin :) Siz parayı ekran kartına yatırın benim tavsiyem.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı