GTX 750 Ti sistem uyumu

şu soğutucuyu almak istiyorum yanına işime yarar değil mi arkadaşın dediği gibi 3.2 GHz OC edebilir miyim?
Ustam soğutucu hakkında fikrim yok pek, sıvı soğutucu vardı elimizde onu kullandık. OC hakkında şöyle söyleyeyim, Foxconn bir anakart ile denediğimizde zamanında HİÇBİR şekilde OC yapılamıyordu. Modelini hatırlamıyorum o yüzden elimizdeki model yüzünden mi yoksa Foxconn düzgün bir marka değil diye mi yapılmıyor fikrim yok. O yüzden overclock için lütfen satıcıyla konuşun. Gidin görün en iyi şekilde hallolmuş olur.

Ustam soğutucu hakkında fikrim yok pek, sıvı soğutucu vardı elimizde onu kullandık. OC hakkında şöyle söyleyeyim, Foxconn bir anakart ile denediğimizde zamanında hiçbir şekilde OC yapılamıyordu. Modelini hatırlamıyorum o yüzden elimizdeki model yüzünden mi yoksa Foxconn düzgün bir marka değil diye mi yapılmıyor fikrim yok. O yüzden overclock için lütfen satıcıyla konuşun. Gidin görün en iyi şekilde hallolmuş olur.

Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı