GTX 750 Ti sistem yükseltme tavsiyesi

Anakart yükseltmesi için ayrı bir para ayırmalısınız size DDR3 RAM önereceğim anakart yükseltince kullanırsınız SSD şuanlık gerek yok zaten bütçenize SSD alamazsınız önerdiğim kasadanda pek bir performans beklemeyin. Micro Atx Bilgisayar Kasası Usb 3.0 Portlu (powersız Boş Kasa) - n11.com Kingston 8gb Ddr3 1600mhz Pc Ram Kutulu Kvr16n11-8gb - n11.com

Açtığım konuda optimizasyon neye bağlıdır diye sormuştum.

Yok yok size demedim. Ben size ne sormuştum ki?
Konu boş ve gereksiz uzuyor çünkü. Uğraşamam o yüzden saldım. Hala sistemin kötü değil de oyunların bozuk olduğunu iddia ediyorsan bir şey demiyorum. Konuyu saptırmayalım.

Herhangi bir bilgisayarcıdan 2. el kasa al max 50 TL olsun sonra sistemde RAM işlemci ve anakart değiştir. Eğer paran yoksa kasa al ve yoluna devam et RAM sana yeterli ekran kartın zaten çoğu oyunu oynatır bu arada işlemcin nedir ?

Optimizasyon oyun yapımcıların tembelliği yüzünden olan bir sorun ve oyun güncellene güncellene çözülebilir.
Bazen çözülmüyor maalesef
Konu boş ve gereksiz uzuyor çünkü. Uğraşamam o yüzden saldım. Hala sistemin kötü değil de oyunların bozuk olduğunu iddia ediyorsan bir şey demiyorum. Konuyu saptırmayalım.
Konuyu uzatmak için demiyorum. Bir sürü neden saydım hiçbiri optimizasyonu etkilemez dediniz. Ben de optimizasyonu etkileyen nedir demekki bilmiyorum dedim. Yani konuyu uzatacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…