GTX 750 Ti sistem yükseltme tavsiyesi

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle bu sistem beni 2 sene idare etse yeter. Bilgisayarı yoran oyunlar oynamıyorum pek zaten. O yüzden yeni anakart alıp DDR3 RAM almak istemiyorum. İşlemcim Xeon E5450.

Bütçem de pek fazla yok, RAM SSD kasa toplam 300 tl olursa güzel olur. SSD hariç diğerlerini 2.el almayı planlıyorum.
Anakart yükseltmesi için ayrı bir para ayırmalısınız size DDR3 RAM önereceğim anakart yükseltince kullanırsınız SSD şuanlık gerek yok zaten bütçenize SSD alamazsınız önerdiğim kasadanda pek bir performans beklemeyin. Micro Atx Bilgisayar Kasası Usb 3.0 Portlu (powersız Boş Kasa) - n11.com Kingston 8gb Ddr3 1600mhz Pc Ram Kutulu Kvr16n11-8gb - n11.com

Açtığım konuda optimizasyon neye bağlıdır diye sormuştum.

Yok yok size demedim. Ben size ne sormuştum ki?
Konu boş ve gereksiz uzuyor çünkü. Uğraşamam o yüzden saldım. Hala sistemin kötü değil de oyunların bozuk olduğunu iddia ediyorsan bir şey demiyorum. :) Konuyu saptırmayalım.

Bilgisayarımı yükseltceğim de ilk önce 4 GB RAM'i 6 GB mı yapayım; SSD mi alayım yoksa kasa mı alayım? (Şu an kasam yok uzay montajı ile kullanıyorum)
Sistem özeliklerim:
4 GB DDR2 RAM.
P35 anakart.
GTX 750 Ti.
Leptop HDD'si.
Herhangi bir bilgisayarcıdan 2. el kasa al max 50 TL olsun sonra sistemde RAM işlemci ve anakart değiştir. Eğer paran yoksa kasa al ve yoluna devam et RAM sana yeterli ekran kartın zaten çoğu oyunu oynatır bu arada işlemcin nedir ?

Optimizasyon oyun yapımcıların tembelliği yüzünden olan bir sorun ve oyun güncellene güncellene çözülebilir.
Bazen çözülmüyor maalesef:D
Konu boş ve gereksiz uzuyor çünkü. Uğraşamam o yüzden saldım. Hala sistemin kötü değil de oyunların bozuk olduğunu iddia ediyorsan bir şey demiyorum. :) Konuyu saptırmayalım.
Konuyu uzatmak için demiyorum. Bir sürü neden saydım hiçbiri optimizasyonu etkilemez dediniz. Ben de optimizasyonu etkileyen nedir demekki bilmiyorum dedim. Yani konuyu uzatacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı